Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief juni 2020
De wereld en je werk veranderen voortdurend. Hoe zorg je ervoor dat je als provinciemedewerker bijblijft, je ontwikkelt, de juiste keuzes maakt in je loopbaan en vitaal en gezond aan het werk blijft? Het A&O-fonds Provincies helpt de provincies én medewerkers om goed voorbereid, alle ontwikkelingen en uitdagingen aan te gaan. Via deze nieuwsbrief houden we je vijf keer per jaar op de hoogte van onze instrumenten waar jij als provinciemedewerker gratis gebruik van kunt maken. 

Actueel

Een jaar lang lekker leren!

Als provinciemedewerker heb je weer een jaar lang gratis en onbeperkt toegang tot het nieuwe online cursusaanbod van A&O ProvinciE-learning! Dus wil je jezelf ontwikkelen, nieuwe kennis opdoen of weggezakte kennis weer ophalen? Bekijk dan snel wat we je te bieden hebben!
NAAR NIEUW AANBOD A&O PROVINCIE-LEARNING >>

Word jij een Harrie?

‘Harrie’ is de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een arbeidsbeperking. Harrie staat voor: Hulpvaardig-Alert-Realistisch-Rustig-Instruerend-Eerlijk. Ben jij benieuwd wat het precies inhoudt? Of wil jij Harrie worden bij jouw provincie? Lees dan verder en meld je direct aan voor de Harrie Helpt Training!
LEES MEER OVER HARRIE EN MELD JE AAN >>

Actie

Test je veranderkracht

Veranderingen kunnen zich snel voltrekken, dat blijkt wel weer in deze tijd. Dat kan onzekerheid met zich meebrengen, maar ook kansen. Door bijvoorbeeld het thuiswerken ontstaat er soms meer tijd om na te denken over waar je passie echt ligt en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben wij voor alle provinciemedewerkers de test Veranderkracht opgenomen op de Provincie Loopbaan Campus. De test is een half jaar lang gratis beschikbaar!
DOE DE TEST VERANDERKRACHT >>

Uitgelicht

Word leerambassadeur!


In september start het A&O-fonds Provincies, in samenwerking met het CNV en de FNV,  het project leerambassadeurs. Leerambassadeurs zijn mensen die goed kunnen luisteren, collega’s willen aanmoedigen en positieve ervaringen met (bij)leren hebben. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Naar Leerambassadeurs >>

Spring School tot 21 juni


Je hebt nog tot 21 juni de tijd om de cursussen van de Spring School in de A&O Provincie Academie af te ronden! Hier vind je verschillende online cursussen, webinars en e-books om nog beter te leren schrijven en sneller en effectiever te lezen. Naar de Spring School >>

Resultaat 'Vraag aan jou'

Uitslag van de poll 'Beweeg jij nu genoeg?'

Ben jij ook benieuwd of jouw provinciecollega’s nou meer of minder bewegen in deze coronaperiode? In april stelden we deze vraag en ruim 130 medewerkers hebben de poll ingevuld. En wat blijkt: de meerderheid (66%) geeft aan minder te bewegen dan normaal. Voor die mensen - en natuurlijk ook voor de sportievelingen - hebben we leuke tips hoe je op een makkelijke manier meer kunt bewegen.
NAAR DE ARBO CAMPUS OM TE BEWEGEN >>

Winnares winactie poll

Onder de deelnemers van de poll ‘Beweeg jij nu genoeg?’ hebben we een abonnement verloot om online thuis te kunnen sporten in deze coronaperiode. De prijs is gewonnen door Renske Klein van de provincie Utrecht. Gefeliciteerd! 
LEES RENSKE HAAR REACTIE >>

Populair

Top 5 Speciaal leeraanbod Corona

Dit zijn de populairste cursussen van ons speciale leeraanbod in coronatijd: 
  1. Yoga voor beginners  →
  2. Videobellen met MS Teams  →
  3. Videobellen met Skype →
  4. Top 10 kantooroefeningen →
  5. Effectief (online) thuiswerken →

Blijf op de hoogte!

 
Volg ons op Twitter en LinkedIn! Dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe e-learnings, updates van onze instrumenten, leuke winacties, tips voor handige loopbaantools, enzovoort.
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Je ontvangt deze mail omdat je gebruikmaakt van een van de producten van het A&O-fonds Provincies. Wanneer je deze mails niet meer wilt ontvangen kun je je uitschrijven. Op al onze communicatie is onze privacyverklaring van toepassing.
Copyright © A&O-fonds Provincies, All rights reserved.
www.aenoprovincies.nl