Copy
Dit is de nieuwsbrief van het A&O-fonds Provincies met actuele ontwikkelingen van onze projecten op het gebied van arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden, HRM en medezeggenschap binnen provincies. De nieuwsbrief komt eens per maand uit. Bezoek ook onze website voor het laatste nieuws: www.aenoprovincies.nl.
Indien u de nieuwsbrief niet goed kunt lezen, bekijk dan hier de webversie.
 
Nieuwsbrief 73, december 2015
In deze laatste nieuwsbrief van het jaar, kunnen wij u natuurlijk nog even tot in detail op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes. Bijvoorbeeld dat het congres Medezeggenschap Anders succesvol was, dat de cijfers van 2014 nu ook aan het Dashboard Personeelsmonitor zijn toegevoegd, dat de roadshow Meesterinjewerk.nl volgend jaar maar liefst zeven provincies zal bezoeken en dat er op 2 februari een speciale roadshow voor hr-medewerkers van alle provincies wordt georganiseerd. En niet te vergeten de laatste  bestuurlijke nieuwtjes over vertrekkende en nieuw aangetreden bestuurders. Maar dit bewaren we liever voor volgend jaar, in januari ontvangt u weer een nieuwsbrief zoals u van ons gewend bent. Voor nu rest ons alleen nog het volgende...
 

Het A&O-fonds Provincies
wenst u hele fijne feestdagen
en een mooi en inspire
rend 2016!

Wij zijn gesloten van 23 december tot 4 januari.
Voor dringende zaken kunt u ons bereiken op 070-763 00 41.
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. Als u zich wilt afmelden, mail dan naar info@aenoprovincies.nl.