Copy
Dit is de nieuwsbrief van het A&O-fonds Provincies met actuele ontwikkelingen van onze projecten op het gebied van arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden, HRM en medezeggenschap binnen provincies. De nieuwsbrief komt eens per maand uit. Bezoek ook onze website voor het laatste nieuws: www.aenoprovincies.nl.
Indien u de nieuwsbrief niet goed kunt lezen, bekijk dan hier de webversie.
 
Nieuwsbrief 83, december 2016
Inhoud nieuwsbrief:
Ontwikkeldag A&O ProvinciE-learning - 9 maart 

Samen met de sector organiseert het A&O-fonds Provincies op donderdag 9 maart  2017 een Ontwikkeldag om ideeën te genereren voor het innoveren en verrijken van A&O ProvinciE-learning. Tijdens deze dag willen we van gedachten wisselen over:

Hoe kijken we aan tegen het ontwikkelen van mensen? Welke (nieuwe) leervormen zijn enthousiasmerend? Welke leervormen sluiten aan bij de nieuwe generatie medewerkers van de provincie? Welke leeronderwerpen willen we in 2017 gaan aanbieden?


Nadere informatie volgt in januari, maar noteert u deze datum alvast in uw agenda!
Aanmelden via
info@aenoprovincies.nl.Arbo Innovatie Dag - 30 januari  

Op maandagmiddag 30 januari 2017 organiseert het A&O-fonds Provincies de Arbo Innovatie Dag en u kunt daarbij zijn! Tijdens deze middag willen we met leidinggevenden, medewerkers, arbo-adviseurs/preventiemedewerkers, P&O-adviseurs en andere geïnteresseerden in gesprek over wat zij graag terugzien in de Arbo Innovatie Campus. Na een middag met interactieve workshops over verantwoordelijkheden bij verzuim en vitaliteit, de opdrachtgeversrol /ketenaansprakelijkheid en een lezing over het nieuwe leren, vertrekt u weer vol inspiratie uit Stadion Galgenwaard. Bekijk hier de uitnodiging en meld u aan via info@aenoprovincies.nl.

Vacatures expertgroepen


A&O ProvinciE-learning 'ontwikkeldag'
Meedenken over en vormgeven aan de op 9 maart 2017 te organiseren Ontwikkeldag om ideeën te genereren voor het innoveren en verrijiken van A&O ProvinciE-learning. Na de Ontwikkeldag de opgehaalde ideeën verwerken in een concreet advies met betrekking tot ProvinciE-learning.
Klik hier voor meer info  

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Arbo Innovatie Campus
Op innovatieve wijze de (arbo)wettelijk verplichte voorlichting en instructie koppelen aan functie-risico’s en de Arbocatalogus. Wij zijn met name op zoek naar werknemersvertegenwoordigers.
Klik hier voor meer info
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Meesterinjewerk.nl
Uitbouwen modules, verdere implementatie en communicatiestrategie.
Klik hier voor meer info
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Wij zijn gesloten van 23 december tot en met 3 januari.
Voor dringende zaken kunt u ons bereiken op 070-763 00 40.

 
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. Als u zich wilt afmelden, mail dan naar info@aenoprovincies.nl.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&O-fonds Provincies · Fluwelen Burgwal 44 · Den Haag, Zuid Holland 2511 CJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp