Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief sportverenigingen - december 2016

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat dit e-mailadres in ons mailingbestand staat. Is deze nieuwsbrief interessant voor meer mensen binnen uw vereniging? Stuur dit bericht aan hen door of schrijf hen in op onze website. 

Win € 1.000 met uw sport- of beweeginitiatief!

Is er binnen uw sportvereniging (een idee voor) een vernieuwend initiatief op het gebied van sport en/of bewegen? Meld dit dan uiterlijk 4 december 2016 aan voor het Goudhaentje! U maakt dan kans op € 1.000 die u kunt besteden aan de opstart of doorstart van uw initiatief. 

Het Goudhaentje wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte. Dit jaar is de prijs teruggebracht naar een lokale prijs. Om een initiatief te nomineren als Goudhaentje 2016 moet het nominatieformulier uiterlijk 4 december 2016 bij de gemeente Raalte binnen zijn.

Op de website van de gemeente Raalte vindt u het nominatieformulier, de voorwaarden en meer informatie over het Goudhaentje. Wordt uw vereniging de volgende winnaar?! 

Workshop social media

Bent u nieuwsgierig naar hoe u social media succesvol in kunt zetten voor uw organisatie/vereniging? Meld u dan aan voor de social media workshop die wordt georganiseerd door Landstede Welzijn op woensdag 14 december in het Kulturhus in Raalte. Tijdens deze workshop wordt ingegaan op verschillende online/social media trends en wordt bekeken hoe deze effectief ingezet kunnen worden voor organisaties/verenigingen. Daarnaast leert u hoe u met social mediakanalen kan omgaan en hoe u kunt reageren op zowel positieve als negatieve reacties.
  • Datum: woensdag 14 december 2016
  • Tijdstip: 19.30 – 21-30 uur (inloop 19.15 uur)
  • Locatie: Kulturhus Raalte, vergaderzaal De Wolken
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 2 december 2016 via e-mailadres pzandbelt@landstede.nl.

Najaarsoverleg 2016 met sportverenigingen

Elk najaar organiseert de gemeente Raalte in samenwerking met Sportbedrijf Raalte een najaarsoverleg met u als sportvereniging. Het doel van dit overleg is om beleidsmatige zaken te bespreken en uw wensen en ideeën kenbaar te maken. Onlangs heeft u een brief ontvangen waarin aangegeven is dat het najaarsoverleg van 2016 eenmalig wordt verplaatst naar het voorjaar van 2017.

Onderwerp die u graag op de agenda van het overleg wilt plaatsen kunt u uiterlijk 10 december 2016 via e-mail doorgeven aan klazien.hoekstra@raalte.nl.

De agenda en uitnodiging worden voor de kerstvakantie opgestuurd.

Vind de sportsubsidie voor uw vereniging!

Zoekt u een subsidie voor uw sportvereniging? Bijvoorbeeld voor een verbouwing of de aanschaf van energiezuinig materiaal? Kenniscentrum Sport heeft onlangs de database Sportsubsidie gelanceerd. In deze database staat alle informatie over de subsidieregelingen en fondsen voor sportverenigingen. Met de contactgegevens surft u naar de instanties en hun medewerkers die de subsidies verstrekken. Ook verschaft de database het laatste nieuws in subsidieland.

Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Via onze digitale nieuwsbrief brengen wij de Raalter sportverenigingen en andere geïnteresseerden op de hoogte van het laatste nieuws en overige actuele en relevante informatie. 

Zijn er wijzigingen in uw bestuur, of wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Wijzig dan uw e-mailadres of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sportbedrijf Raalte B.V. · Zwolsestraat 68a · Raalte, 8101 AE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp