Copy

Nieuwsbrief sportverenigingen - maart 2016

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat dit e-mailadres in ons mailingbestand staat. Is deze nieuwsbrief interessant voor meer mensen binnen uw vereniging? Stuur dit bericht aan hen door of schrijf hen in op onze website. 

Gratis bijscholingen voor trainers

Fit for Life is een project binnen Carmel College Salland en ROC Landstede waarbij leerlingen sociale competenties worden bijgebracht, door middel van sport- of cultuuractiviteiten. Binnen Fit for Life hebben wij samen met de projectleiders, NOC*NSF en het VeiligSportKlimaat een aantal scholingen ontwikkeld voor trainers. Ook uw trainers zijn welkom, ongeacht of uw vereniging wel of niet participeert in Fit for Life! Dit voorjaar zijn er bijscholingen op het gebied van 'pubers', 'gedrag en autisme' en 'observeren en feedback'. Trainers binnen uw vereniging kunnen zich GRATIS aanmelden voor één of meerdere scholingen via onze website. Ook leest u daar meer over de data en locatie van de scholingen.

Overzicht sportverenigingen in gemeente Raalte

Op onze website staat een overzicht van alle Raalter sportverenigingen. Iedereen die op zoek is naar een sportvereniging vindt hier een overzicht van alle Raalter verenigingen, waarbij een selectie op tak van sport en dorpskern te maken is. Wilt u controleren of de ingevoerde gegevens voor uw vereniging juist zijn? Zijn de contactgegevens gewijzigd, wilt u uw logo aanleveren, of staat uw vereniging per ongeluk nog niet in het overzicht: vul dan het wijzigingsformulier in en wij passen uw verenigingsinformatie aan!

Wijziging in subsidie sportstimulering

Vanaf 2016 kunnen sportverenigingen vier keer per kalenderjaar een subsidie sportstimulering aanvragen. De voorwaarde van één aanvraag per kwartaal is vanaf dit jaar vervallen. 
Wanneer uw sportvereniging nieuwe sport- en beweegactiviteiten stimuleert, komt u in aanmerking voor subsidie sportstimulering. De activiteiten moeten als einddoel hebben structurele sportdeelname mogelijk te maken, buiten het reguliere aanbod georganiseerd worden en gericht zijn op niet-leden van de vereniging. Lees meer over de sportsubsidies op onze website.

Beweegagenda en Beweegnieuws

Naast de het overzicht van de sportverenigingen, bieden wij de mogelijkheid om uw (open) evenementen en nieuws aan te leveren voor plaatsing op onze website. Onder de menu-items 'Sporten in Raalte' en 'Voor sportverenigingen' wordt de Beweegagenda en het Beweegnieuws getoond, zodat de bezoekers van onze website op de hoogte worden gebracht. Wilt u iets aanleveren? Stuur dit dan op naar beweegteam@sportbedrijfraalte.nl

Sportimpuls

Lokale sport- en beweegaanbieders kunnen tot 12 april weer een subsidieaanvraag indienen voor de Sportimpuls 2016. Ook dit jaar worden er weer drie subsidieoproepen tegelijkertijd opengesteld: Sportimpuls, Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht en Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten. De Sportimpuls biedt lokale sport- en beweegaanbieders de kans om mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden. Meer over de Sportimpuls lees u op de website van Sport en Bewegen in de Buurt. Heeft u een idee? Of wilt u ondersteuning? Neem dan contact op met het Beweegteam van Sportbedrijf Raalte.
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Via onze digitale nieuwsbrief brengen wij de Raalter sportverenigingen en andere geïnteresseerden op de hoogte van het laatste nieuws en overige actuele en relevante informatie. 

Zijn er wijzigingen in uw bestuur, of wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Wijzig dan uw e-mailadres of schrijf u uit voor deze nieuwsbrief.