Copy
View this email in your browser


 


Meetnet Agrarische Soorten
17 juni 2021

Beste <<First Name>>,

Uit onze gegevens blijkt dat je sinds 2019 of eerder geen tellingen (meer) hebt ingevoerd op jouw MAS-telpunten. De gegevens die we via Meetnet Agrarische Soorten binnenkrijgen zijn erg waardevol in ons onderzoek naar boerenlandvogels. We zouden het dan ook super vinden als je het tellen zou willen oppakken! Ik vroeg me daarom af of je interesse hebt om weer aan de slag te gaan met MAS.

Laat het mij weten als je volgend telseizoen weer aan de slag wilt. Dat kan door op deze e-mail te reageren. Bij het uitblijven van een reactie zullen de door jou geclaimde telpunten binnenkort van je account worden verwijderd. Dit omdat we zoveel mogelijk vacante telpunten in de aanbieding willen hebben voor actieve en startende tellers. Geen zorgen: ook als de telpunten van je account zijn verwijderd, kun je ze op een later moment opnieuw claimen om weer te gaan tellen voor MAS.

Ik hoor graag of je interesse hebt om verder te gaan met MAS. Ook als je vragen hebt over het (opnieuw) starten met MAS kun je uiteraard altijd bij mij terecht.

Met vriendelijke groet,

Bernice Goffin
Meetnetcoördinator MAS
Copyright © 2021 Sovon Vogelonderzoek Nederland, Alle rechten voorbehouden.


Wil je deze e-mails niet langer ontvangen? Meld je dan hier af van onze mailinglijst.

Kreeg je deze mail doorgestuurd van een vriend en wil je de nieuwsbrief vaker ontvangen?
Meld je dan aan voor de verzendlijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp