Copy
View this email in your browser


 


Nieuwsbrief | Meetnet Agrarische Soorten 
uitnodiging startavond

Beste boerenlandvogelteller,
 
Terwijl sommige boerenlandvogels nog in Nederland moeten arriveren, is de Kievit al druk bezig met het opeisen van zijn territorium. Het voorjaar komt eraan! Tussen 1 april en 20 april vindt de eerste telronde van MAS weer plaats. Wij nodigen je graag uit voor de digitale startavond voor MAS om je kennis op te frissen en je te helpen om dit seizoen goed van start te gaan.

De startavond vindt plaats op dinsdag 22 maart.
 
Gedurende de startavond worden recente nieuwtjes uit het boerenland besproken en wordt er ingegaan op de waarde van MAS. Daarnaast leggen we uit hoe je van start kunt gaan met MAS, hoe MAS-tellingen kunnen worden ingevoerd en hoe je het gedrag van boerenlandvogels in het veld interpreteert. Gedurende de avond is er ruimte voor vragen. De avond is geschikt voor zowel startende MAS-tellers als tellers die al een tijdje actief zijn in het boerenland.
 
De digitale startavond zal worden gegeven via het programma Zoom. Dit programma is veilig en zonder eigen account te gebruiken.
 
Meer over de startavond is hier te lezen. Daar vind je ook de link waarmee je je kan aanmelden voor de avond. Let op: aanmelden kan tot uiterlijk 13 maart.
 
Hopelijk zien we je op 22 maart bij de startavond.
Bernice Goffin | Meetnetcoördinator MAS
 
Copyright © 2022 Sovon Vogelonderzoek Nederland, Alle rechten voorbehouden.


Wil je deze e-mails niet langer ontvangen? Meld je dan hier af van onze mailinglijst.

Kreeg je deze mail doorgestuurd van een vriend en wil je de nieuwsbrief vaker ontvangen?
Meld je dan aan voor de verzendlijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp