Copy
Heb je al je tellingen ingevoerd?
View this email in your browser
Nieuwsbrief Meetnet Urbane Soorten (MUS)

27 november 2020
Beste MUS-(mede)teller,
 
Het veertiende seizoen MUS ligt alweer even achter ons. We zijn bezig met de controle van de ingevoerde tellingen en gaan binnenkort de MUS-trends berekenen. 
 

Telling(en) invoeren ...

Uit onze gegevens blijkt dat je één, twee of drie tellingen uit de drie telperiodes nog niet hebt ingevoerd. Moet je dit nog doen, doe dat dan snel. Dan kunnen je gegevens nog mee voor de trendberekening.
 

... of niet geteld

Als je een telling niet hebt gedaan, vraag ik je om ‘niet geteld’ in te voeren. Dan weten wij dat we geen telling in die ronde hoeven te verwachten. Je gaat hiervoor naar de MUS-invoer op de website en na Telling invoeren ga je naar Aanmaken en zet je een vinkje bij Ik heb deze ronde niet geteld.

 


Komend jaar weer tellen?

Ik hoop natuurlijk dat je in 2021 ook weer van de partij bent. Wil je een vaste medeteller toevoegen, dan kan dat via Beheer route: naar beheerpagina. Wil je stoppen als MUS-teller, dan kun je je daar afmelden als hoofdteller, maar ik hoop natuurlijk dat je doorgaat.Mocht je ondertussen je telling(en) al hebben ingevoerd, dan kun je deze mail als niet verzonden beschouwen. 

Heb je nog een vraag, dan zie ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Jan Schoppers
Jan.schoppers@sovon.nl
Copyright © 2020 Sovon Vogelonderzoek Nederland, Alle rechten voorbehouden.


Wil je deze e-mails niet langer ontvangen? Meld je dan hier af van onze mailinglijst.

Kreeg je deze mail doorgestuurd van een vriend en wil je de nieuwsbrief vaker ontvangen?
Meld je dan aan voor de verzendlijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp