Copy
008 - 08/06/2015 - català
Si no visualitza correctament aquest correu electrònic faci click aquí

QUÈ ÉS L'OHSAS 18001?

L'OHSAS 18001 és una especificació reconeguda internacionalment que defineix els requisits per l'establiment, implantació i operació d'un Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut Ocupacional efectiu. Està dirigida a organitzacions compromeses amb la seguretat del seu personal i del lloc de treball.

Descarregar certificat

NEWSLETTERS ANTERIORS

 

Aplitelc Berguedà S.L.U. obté l'OHSAS 18001

Aplitelc Berguedà S.L.U.  ha assolit la certificació  OHSAS 18001, una norma de prestigi internacional que defineix les bases d’un sistema de gestió efectiu en seguretat i salut laboral.

La norma OHSAS 18001 és una eina que permet establir dins l’empresa un sistema de gestió, segons la legislació vigent, a través del qual es controlen els riscos derivats de l’activitat empresarial i s’implanten les mesures de prevenció necessàries per generar un ambient de treball segur i saludable.

La seva implantació ens implica una millora continua del clima laboral amb els objectius de la disminució dels accidents de treball i les malalties professionals així com l’establiment de procediments adequats per reduir riscos i controlar la seguretat dins l’entorn laboral, tant per a treballadors com per a clients. Amb aquesta certificació,  Aplitelc Berguedà S.L.U. s’ha convertit en una de les poques empreses de Catalunya en aconseguir les tres certificacions del sistema integrat de gestió.

Aplitelc Berguedà S.L.U. continua apostant per la millora continua, així ho demostren les Memòries de Sostenibilitat realitzades anualment i les certificacions assolides des de 2006,  la norma ISO 9001, ISO 14.001 i  ara finalment l’OHSAS 18001.

Enllaços:

Website
Email
LinkedIn
Twitter
Google Plus
En compliment del què estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99 de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals a partir de los quals ha rebut aquesta informació formen part d'un fitxer del qual és responsable Aplitelc Berguedà S.L.U. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a Aplitelc Berguedà S.L.U.  Per qualsevol observació posem a la seva disposició l'adreça de correu electrònic comunicacio@aplitelc.com. Pot administrar la seva subscripció aquí: cancelar subscripció / configuració
 
Aplitelc Berguedà S.L.U. Pol. Ind. La Sala C/ St. Marçal parcel·la 6 Puig-reig, Barcelona 08692 Spain
Email Marketing Powered by Mailchimp