Copy
Liv i min By nyhedsbrev juli 2015
View this email in your browser

Borgerdag med engagement
Der var god dialog og mange spørgsmål i Møllergade, da Liv i min By afviklede sin første Borgerdag.

Formålet med Borgerdagen 13. juni var at udbrede kendskabet til projektet og perspektiverne, men også høste idéer fra borgere. Begge dele lykkedes godt. Ud over de mange samtaler, det store engagement, som borgerne viste og de idéer, vi fik så var der på dagen børneworkshop, cellokoncert, en lille film og byvandring i baggårde. Se billeder herunder, hvor vi også har lagt link til radiointerview, der forklarer nærmere. 
 

Meget godt i vente

Liv i min By er på vej ind i en ny fase, hvor det godt pakkede idékatalog gøres klar til videre bearbejdelse.
OmrådeForum skal nu se på og udpege idéerne til det byfornyelsesprogram, der er rammen for de kommende fem års arbejde med renovering og fornyelse af kvarteret mellem Møllergade og Jessens Mole. Formand for OmrådeForum Henrik Nielsen, (C) er tilfreds:
- Jeg synes borgerdagen beviste, hvor stor værdi det har at være synlig, når man vil i dialog med borgerne og hvor mange, der har noget  at byde ind med, når vi skal forny vores allesammens by, siger han.
 
Du kan læse mere om Liv i min By-projektet på hjemmesiden, hvor du kan få en række oplagte spørgsmål besvaret. Her kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet. Del gerne med øvrige, du mener kunne være interesserede i at bidrage til Liv i min By.
Interview i Radio Diablo om Liv i min By.
Tryk på billedet for at se tidsplanen frem til januar 2016.
Borgerdagen den 13. juni; OmrådeForum på arbejde.
Copyright © 2015 Svendborg Kommune, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp