Copy
Maart 2017
View this email in your browser

Ze zijn daar!

De veldrijders zijn aan hun zomerslaap begonnen en de wielrenners geven vanaf dit weekend in de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne weer het beste van zichzelf op Vlaamse bodem. Ze zijn daar, net als de nieuwe Grinta!.

Op naar de nieuwe Ronde

De Omloop Het Nieuwsblad is de eerste etappe van een wielerperiode die haar climax kent in de Ronde van Vlaanderen. Die wedstrijd start dit jaar vanuit Antwerpen en volgt een nieuwe aanloop langs zeven Dorpen van de Ronde. Wij blikten tussen Sint-Niklaas en Oudenaarde een nieuwe, alternatieve aanloop van de Ronde van Vlaanderen in. Lees het volledige verhaal in Grinta! 60.

Greg is een titan

Op ons magazine Titanen staat geen datum, gewoon omdat we ons voor een volgende uitgave van het blad niet op een datum willen laten vast pinnen. We maken een nieuwe Titanen pas als een persoonlijkheid zo sterk is dat hij of zij een heel blad kan dragen. Vandaar dat na Merckx, Boonen en Cancellara Greg Van Avermaet wel aan bod moest komen. Titanen #04 ligt in de Vlaamse perswinkels en is via de webshop te koop.

Coppa Grinta!: fiets en win!

Daags voor de wielrenners kan elke gepassioneerde fietser aan de cyclosportieve versie van Kuurne-Brussel-Kuurne deelnemen, meteen ook de eerste van dertien organisaties die samen de Coppa Grinta! vormen. Telkens je aan één van deze toporganisaties deelneemt, krijg je een unieke code waarmee je kunt inloggen op www.coppagrinta.be. Door je op die site te registreren maak je kans op een Eddy Merckx Sallanches 64 racefiets, een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket van Kwaremont bier.

In het spoor van De Leeuw

Tachtig moedigen schreven zich in om op zaterdag 18 februari in het spoor van Johan Museeuw de Grinta! Ouverture Ride te rijden. Eerst in de mist en daarna onder een heerlijke lentezon fietsten we samen honderd kilometer door de Vlaamse Ardennen. Een dag vol fietsbeleving! Hou www.grinta.be in de gaten want we plannen dit jaar wel meer groepsritten: de eerstvolgende op 22 april vanuit Roeselare en in het spoor van de Flandriens...

Slecht weer bestaat niet

Maartse buien en aprilse grillen zijn niet altijd even plezant om doorheen te fietsen, maar met de juiste kleding hou je het hoofd koel en de rest van je lichaam droog. In Grinta! 60 geven we kledingadvies om droog door motregen en plensbuien te rijden. Wil je weten wat er nog allemaal in Grinta! 60 staat, dan kan je de inhoud van het meest recente nummer heel gemakkelijk raadplegen op onze site. Zo weet je meteen welke thema’s er in de gedrukte Grinta! aan bod komen.

Iedereen elektrisch

Op 15 maart verschijnt de Grinta! E-bike Special in de kiosk, een extra editie boordevol nieuws van het elektrisch front. Want hoe je het ook draait of keert, de elektrische fiets is aan een niet te stuiten opmars bezig. Zoals het Grinta! past komen we met een e-bike special die informeert en inspireert met marktoverzichten, tips en zelfs een reisverhaal vanaf de e-bike.

Altijd op de eerste rij

De voorbije weken en maanden stelden diverse fabrikanten hun nieuwste producten voor. We vlogen naar Sicilië om de Pinarello Dogma F10 te testen, trokken naar een bar koud Calpe om de Shimano Dura-Ace Di2 spullen aan de tand te voelen en reden in Californië op de nieuwe wielen van Roval. Of anders gezegd: Grinta! zit altijd op de eerste rij. Alle testverslagen lees je in Grinta! 60.

Limburg heet u welkom

Zoek je nog inspiratie voor een dagrit of een fietsvakantie dicht bij huis, dan vind je in de 32 bladzijden tellende Limburg-bijlage die bij Grinta! 60 steekt een hoop inspiratie. Want zowel aan de Belgische als de Nederlandse kant van de grens heeft Limburg de fietser heel veel te bieden.

Giro for Kids warmt zich op

Vijf Vlaamse fietsenthousiastelingen rijden straks de hele Giro d’Italia om geld in te zamelen voor het KinderImmuunDeficiëntie (KID) project van de Leuvens Universiteit. Om conditie op te doen én om zoveel mogelijk profs warm te maken voor hun initiatief, reden vier van de vijf mannen van Giro for Kids de Ruta del Sol. Mét succes! Lees hier verder.

Tortour CX: winterse groeten uit Zwitserland

De meeste cyclosportieve-rijders kennen de zomerse Tortour wel, maar sinds vorig jaar bestaat er ook een wintervariant van de Tortour. Tortour CX was als driedaagse etappekoers voor veldrijders de ideale afsluiter van het cross-seizoen. Grinta! zadelde een Santa Cruz Stigmata CC fiets op om in Zwitserland een aantal winterse accessoires te testen. Het volledige verhaal volgt in het najaar van 2017, een aantal sfeerfoto’s vind je alvast hier.

Abonneer je nu op Grinta!

€ 57
*(€ 63 in Nederland)

+ GRATIS verlichtingsset Knog Pop

t.w.v. € 31,50 bij
een abonnement
van 12 nummers
(2 jaar)
€ 84
*(€ 92 in nederland)

+ GRATIS waterdichte ABUS-rugzak
t.w.v. € 39,95 bij
een abonnement
van 18 nummers
(3 jaar)
€ 165


+ GRATIS
ABUS-helm

t.w.v. € 169,95 bij
een abonnement
van 12 nummers
(2 jaar)
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Email
Email
Copyright © Grinta!

Our mailing address is:
Grinta! Publicaties bvba, Bruggestraat 105, 8700 Tielt

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list