Copy
Februari 2017
View this email in your browser

We wensen u een jaar vol ... Grinta!

Uiteraard beginnen we deze eerste Grinta! nieuwsbrief van 2017 met iedereen onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar aan te bieden. Als de gezondheid een beetje mee zit en je alles met Grinta! doet, dan wordt 2017 ongetwijfeld een jaar om in te kaderen.

De eerste klassieker: Velofollies

De Velofollies fietsbeurs in de Kortrijkse Xpo is voor elke fietsliefhebber inmiddels uitgegroeid tot de eerste klassieker van het jaar. Naar jaarlijkse gewoonte pakt Grinta! groots uit op Velofollies. Alle info over de beurs vind je trouwens in de beurscatalogus die je gratis bij Grinta! 59 vindt of (voor de recentste updates) op www.velofollies.be waar je ook voordelig tickets koopt.

Grinta! op de beurs

De Grinta!-stand op Velofollies draagt nummer 137 en vind je in hal 1. Kom je in je Gruppo Sportivo Grinta!-shirt naar Velofollies en bezoek je onze stand, dan krijg je een mooi cadeau. We showen overigens voor het eerst het nieuwe design van onze wielershirts; de nagelnieuwe casual T-shirts zijn al te koop. Wie op Velofollies een bestaand abonnement verlengt of een nieuw abonnement afsluit, trakteren we op een tas boordevol cadeautjes, bovenop de ‘standaard’ abonnementsvoordelen. Op zondagmiddag organiseren we samen met Zannata, Tacx en Polar onze virtuele klimtijdrit ‘Koning van de Muur’ waarvoor je nog altijd kunt inschrijven.

Retro nog steeds in (de winkel)

Uiteraard werken we momenteel keihard aan Grinta! 60, wie Grinta! 59 nog niet gelezen heeft trekt best een sprintje naar de winkel om de Retro special niet te missen. We namen deel aan L’Eroica in Toscane en stuurden een mannetje naar de Grote Prijs Guidon Titan in Tielt. Maar we testten ook veertien lampen om mee te night biken en maakten reizen door Marokko, de baai van de Somme en Emilia-Romagna. De granfondorijders vinden een volwaardige Granfondobijlage bij het magazine.

De praatstoel van Frederik

Tijdens Velofollies leeft Grinta!-uitgever Frederik Backelandt zich helemaal uit. Zo voelt hij onder andere Sep Vanmarcke, Greg Van Avermaet en Fabian Cancellara aan de tand. En in het praatcafé komen op vrijdag eerst Tom Van Damme en José De Cauwer, daarna Johan Museeuw en André Boonen en ten slotte Kevin De Weert en Eddy Planckaert langs voor een babbel. Op zaterdag ontvangt Frederik onder andere Lucien Van Impe, Joanne Simpson en Toon Claes. Op zondag zijn er gesprekken met Timothy Dupont, André Meganck en triatlete Tine Deckers. Het volledige programma staat op www.velofollies.be.

Herbeleef onze X-Mass Ride

'Ho ho ho', schuddebuikte de kerstman na afloop van de tweede Grinta! X-Mass Ride op tweede kerstdag terwijl alle 180 deelnemers de duim in de lucht staken omdat het evenement weer zo zo zo geslaagd was! OK, het eerste uur op de fiets was koud en nat, maar iedereen had een stevig ontbijt achter de kiezen en kon dus wel wat verdragen. Na de beklimming van De Muur smaakte de warme soep overheerlijk, na de kasseien van de Lange Munte deed de Kwaremont bij aankomst in het Centrum Ronde van Vlaanderen dubbel deugd. Meer van dat in 2017! Het filmpje van de X-Mass Ride vind je hier.

Fiets de Coppa Grinta!, win een Merckx!

Van 25 februari tot 9 oktober bundelt de Coppa Grinta! dit jaar dertien toporganisaties voor toerfietsers. Elk Coppa Grinta! evenement heeft een uitdagend parcours, een verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten en een toffe après bike. Op elk van de tochten ontvang je een kaartje met een unieke inlogcode waarmee je op www.coppagrinta.be aan de slag kunt. Registreer jezelf en maak kans op een Eddy Merckx Sallanches 64 racefiets, een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket van Kwaremontbier. De eerste Coppa Grinta!-origanisatie in het rijtje is Kuurne-Brussel-Kuurne Cyclo op zaterdag 25 februari.

Webtest Origine Axxome RS

De Franse online fietsenboer Origine staat ook op Velofollies, onder andere met de Axxome RS. Wij bouwden met de online configurator een fietsje van 6,6 kilo en 4.822 euro op voor een doorgedreven test met als conclusie dat de Origine misschien niet origineel, maar wel beregoed is. De volledige webtest lees je hier.

Abonneer je nu op Grinta!

€ 57
*(€ 63 in Nederland)

+ GRATIS verlichtingsset Knog Pop

t.w.v. € 31,50 bij
een abonnement
van 12 nummers
(2 jaar)
€ 84
*(€ 92 in nederland)

+ GRATIS waterdichte ABUS-rugzak
t.w.v. € 39,95 bij
een abonnement
van 18 nummers
(3 jaar)
€ 165


+ GRATIS ABUS-helm

t.w.v. € 169,95 bij
een abonnement
van 12 nummers
(2 jaar)
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Email
Email
Copyright © Grinta!

Our mailing address is:
Grinta! Publicaties bvba, Bruggestraat 105, 8700 Tielt

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list