Copy
Nieuwsbrief voorjaar 2017
Bekijk deze e-mail in je browser

Fiets Wijs!

Fiets Wijs! nam in 2017 een vliegende start. Na de talloze leuke gesprekken die we hadden op fietsbeurs Velofollies lanceerden we in februari, met de start van het klassieke wielervoorjaar, ook een vernieuwde website. De nieuwigheden focussen zich vooral op clubs, want dit jaar willen we graag clubs aansporen om in groep wijs te fietsen. Hieronder houden we je graag op de hoogte van onze laatste nieuwtjes:
 

Olympische medaillewinnaars als peter en meter

Greg Van Avermaet en Jolien D’Hoore – beiden medaillewinnaar op de Olympische Spelen van Rio 2016 – weten en beseffen als geen ander waar Fiets Wijs! voor staat. Ook zij fietsen steeds met voldoende oog voor veiligheid, hoffelijkheid en respect voor het milieu. Ze zetten dan ook heel graag als peter en meter hun schouders onder Fiets Wijs!.
 


Fiets Wijs! als club en win fantastische prijzen

Wielerclubs kunnen en moeten een belangrijke rol spelen in de Fiets Wijs! campagne. Ze kunnen niet alleen het initiatief promoten, zowel intern als extern, maar kunnen er ook op toezien dat veiligheid en respect voor anderen en de omgeving hoog in het vaandel wordt gedragen tijdens de fietstochten. Een helm dragen, geen afval achterlaten, een fietsbel hebben en een volgwagen zijn daarvan slechts enkele voorbeelden. Meer aandachtspunten en tips, ook omtrent wat je als club kan doen bij de organisatie van evenementen, vind je op de website van Fiets Wijs!.
 
Bovendien zijn er op ons clubplatform leuke prijzen te winnen voor verschillende clubs, waag dus zeker jullie kans. Nieuwsgierig wat er te winnen valt ? Lees dan zeker verder …
 


Fiets Wijs! on tour!

Dit voorjaar zal Fiets Wijs! nog aanwezig zijn op verschillende toertochten, je krijgt er de kans om het charter te tekenen mocht je dat nog niet gedaan hebben en er komt opnieuw een leuke wedstrijd waarmee onze Fiets Wijs! wielertruitjes te winnen vallen.
 
We zullen aanwezig zijn op de Etixx Classic (Nazareth, 29/04), de Johan Museeuw Classic (Oudenaarde, 01/05), Grinta! Challenge (Doornik, 03/06). De afsluiter van ons voorjaar is de Fiets Wijs! Classic in Tielt op Pinkstermaandag 5 juni. Zeker een aanrader! Later op het jaar zullen we ook aanwezig zijn op de Belgian Cycling Happening in Merelbeke.
 
Tot ergens onderweg!
 
Volg ons op Facebook
Bekijk onze vernieuwde website

© 2017 Fiets Wijs! vzw - Alle rechten voorbehouden

Fiets Wijs! vzw - Bruggestraat 105, 8700 Tielt
M +32(0)498 54 44 18 - E pieter@fietswijs.be - W www.fietswijs.be

Gegevens wijzigen / Uitschrijven