Copy

15 december 2020  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat vermeld op onze ledenlijst

Heb jij het al ontvangen?

Alle bestuursleden zijn er maar druk mee. Hier bezorgt de voorzitter Nel van 't Hof de gevulde rugzak aan haar voorganger Kees Klok.

Aan de vooravond van wat we gerust zéér donkere dagen voor kerstmis mogen noemen komt het bestuur nog graag een keer bij jou langs. En niet met lege handen.
Omdat we elkaar dit jaar nauwelijks hebben kunnen ontmoeten, laat staan zakelijke contacten hebben kunnen maken, en er slechts een paar bijeenkomsten zijn georganiseerd, is binnen het bestuur het idee ontstaan om alle leden een hart onder de riem te steken.
Dit heeft uiteindelijk de vorm gekregen van een eindejaarspakket, samengesteld uit iets tastbaars en veel lekkers. Natuurlijk ingekocht bij onze leden.
De meesten van jullie zullen inmiddels zijn bezocht, en hopelijk verblijd, door iemand van het bestuur. Het is de bedoeling dat voor het einde van de week alle leden de rugzak hebben ontvangen. Heb jij tegen die tijd nog niets gezien? En heb je de contributie over 2020 wel voldaan? Stuur dan een mailtje naar info@ondernemersverenigingnissewaard.nl en je krijgt het pakket persoonlijk aangereikt.

Nieuws over de website ondernemersverenigingnissewaard.nl

Momenteel wordt de nieuwe website ingericht. De voordeur is al zichtbaar. Het laatste nieuws en de links naar de diverse Corona-informatie sites staan er vermeld. De tijdelijke website ovninfo.nl komt hiermee te vervallen. Nu wordt er hard gewerkt aan de ledeninformatie zodat we elkaar straks gemakkelijk kunnen vinden, herkennen en bereiken. Het is de bedoeling dat leden zelf hun gegevens up-to-date kunnen houden. Daar voor ontvang je binnenkort een inlog en wachtwoord.

Denk aan je collega ondernemers

We gaan een bijzondere kerst en jaarwisseling tegemoet. Dat is wel zeker. Heb daarom de komende dagen extra aandacht voor je omgeving en je collega ondernemers. Stuur ze een kaartje of een mailtje of maak een beeldverbinding via whatsapp, zoom of skype. Laat in ieder geval iets van je horen. Je zult merken dat dat zeer op prijs wordt gesteld.
Het bestuur wenst je ondanks alles fijne kerstdagen en voor het nieuwe jaar gezondheid en geluk. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer in levende lijve ontmoeten.

Secretariaat
Harregatplein 3a, 3214 VP Zuidland
www.ondernemersverenigingnissewaard.nl


Privacy Ondernemersvereniging Nissewaard
Wij versturen deze nieuwsbrief aan onze leden en belangstellenden.
U kunt op elk moment een verzoek indienen naar welke gegevens van u in ons bezit zijn.
Mailchimp is een verzendservice die uitsluitend uw email adres gebruikt voor verzending van onze nieuwsbrieven

Wilt u deze mails niet meer ontvangen?
U kunt uw instelling aanpassen of  u afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp