Copy

17 april 2020  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat vermeld op onze ledenlijst


In deze nieuwsbrief:
  • Van het bestuur
  • Gratis Webinar Cybercrime
  • Digitaal vergaderen
  • Onze leden aan het woord

Van het bestuur 

Beste leden van de Ondernemersvereniging Nissewaard,

In wat voor bizarre tijd leven we nu. Het lijkt wel een film. Echter, het is helaas de realiteit!
Wij hopen, dat het met iedereen goed gaat. Dat jullie gezond zijn en positief naar de toekomst blijven kijken. Een bekend gezegde is: Hoop doet leven! Dat is zeker waar.
 
Heel veel bedrijven worden er diep in het hart geraakt door de getroffen maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Van ieder van ons vergt deze lastige periode een enorm aanpassend vermogen. Maar je ziet wel dat er bij veel bedrijven een creatieve manier wordt gevonden om de business, zij het beperkt, toch draaiende te houden. Trots maakt het je ook als we zien wat voor mooie initiatieven er worden genomen en daarbij de positieve instellingen van velen. Met z’n alle zetten we de schouders eronder om deze situatie snel weer boven te komen. Wanneer wij als OVN iets voor je kunnen betekenen horen wij dit graag.
 
Ook wijzen we je erop wijzen dat we onze nieuwsbrief aangepast hebben. Ieder mag zijn business promoten in de nieuwsbrief. Wanneer de leden van elkaar weten wat voor een bedrijf ze hebben kunnen we lokaal aan elkaar denken, onbekend maakt onbemind.
Dus wil je iets delen over je aangepaste werkwijze, openingstijden, producten en leveringen, stuur een berichtje naar secretariaat@ovninfo.nl en we plaatsen het in deze nieuwsbrief en op de speciale website ovninfo.nl .

Nel van 't Hof

Gratis webinar Cybercrime

Beste ondernemers

Donderdag 23 april is er een gratis webinar met als onderwerp Cybercrime. In de bijlage vinden jullie de uitnodiging. Hierin vinden jullie ook meer informatie over hoe je je kan aanmelden.

Met vriendelijke groet,
Sabine de Snaijer
Accountmanager ondernemers (excl. Stadscentrum Spijkenisse) & bedrijventerreinen

Download hier de uitnodiging

Bestuur blijft voeling houden

Het bestuur van de Ondernemersvereniging Nissewaard heeft zeer frequent contact met het College van B&W, bestuurders en ambtenaren. Zo houden we elkaar op de hoogte van wat er gebeurt op bestuurlijk en ondernemend vlak. We roepen de leden op vooral ook contact op te nemen zodat belangrijke informatie en mogelijke problemen snel worden gesignaleerd en gedeeld.

Vergaderen gebeurt digitaal, zo houden ook wij gepaste afstand.

Onze leden aan het woord

Korte berichten van OVN leden. Heb je zelf iets te melden? Stuur je bericht van maximaal 50 woorden met vermelding van bedrijfsnaam en telefoonnummer  (geen foto's) via onderstaande button naar de OVN en we doen ons best dit in de eerstvolgende uitgave te vermelden. Deze en eerdere berichten kun je ook lezen op ovninfo.nl

16/4 Loods 19, 06 53 71 36 57. ad@loods19.nl

Zijn je medewerkers het thuiswerken zat? We hebben nog twee coronabestendige werkplekken beschikbaar. Aantrekkelijk tarief, wifi en koffie. 

Mijn vermelding "Onze leden aan het woord"
Ga naar ovninfo.nl voor belangrijke links voor ondernemers tijdens de coronacrisis
Secretariaat
Harregatplein 3a, 3214 VP Zuidland
www.ondernemersverenigingnissewaard.nl


Privacy Ondernemersvereniging Nissewaard
Wij versturen deze nieuwsbrief aan onze leden en belangstellenden.
U kunt op elk moment een verzoek indienen naar welke gegevens van u in ons bezit zijn.
Mailchimp is een verzendservice die uitsluitend uw email adres gebruikt voor verzending van onze nieuwsbrieven

Wilt u deze mails niet meer ontvangen?
U kunt uw instelling aanpassen of  u afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp