Copy

3 juni 2020  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat vermeld op onze ledenlijst


In deze nieuwsbrief:
  • Van het bestuur
  • Contributie al betaald?
  • Praat met de gemeente
  • Wanneer komen we weer bij elkaar?
  • Onze leden aan het woord

Van het bestuur 

De afgelopen 2 maanden konden we de leden van de Ondernemersvereniging Nissewaard niet fysiek bij elkaar laten komen. Geen bedrijfsbezoeken, geen netwerkborrels. Ook de haringparty zal dit jaar niet doorgaan. Door middel van extra nieuwsbrieven en een speciale website hebben we geprobeerd iedereen op de hoogte te houden van maatregelen en ontwikkelingen die van invloed zouden kunnen zijn op het ondernemen.
Ook hebben we een (digitaal) platform neergezet waarop alle leden (gratis) nieuws kunnen publiceren en het bestuur overlegt meer als gemiddeld om koers te kunnen blijven bepalen. Het ziet er naar uit dat we binnen niet al te lange tijd weer bij elkaar mogen komen. Hoe dat vorm te geven is nog volop in discussie en als je daar ideeën over hebt, laat dat ons weten.
Om te kunnen blijven communiceren is het wel belangrijk dat we weten wat je adres is. In deze tijden dan voornamelijk je digitale adres. Gebleken is namelijk dat de nieuwsbrief maar door iets meer dan de helft van de leden wordt geopend en dat is een stuk hoger geweest. Houd ons dus op de hoogte van jouw (e-mail) adres dan hoef jij niets te missen van het verenigingsnieuws.

Tot slot... De situatie bij onze leden loopt individueel sterk uiteen. De een werkt zich de tandjes, een ander zit duimen te draaien en weer een ander merkt geen verschil met vorig jaar. Belangrijk is dat we begrip hebben voor elkaars  situatie en daar waar mogelijk proberen te helpen. Doe daarom ook je zaken dicht bij huis en steun andere leden van de OVN. En wil je iets delen over je aangepaste werkwijze, openingstijden, producten en leveringen, stuur een berichtje naar secretariaat@ovninfo.nl en we plaatsen het in deze nieuwsbrief en op de speciale website ovninfo.nl. Hier vind je ook corona-links naar belangrijke informatiepagina's van de overheid en belangenorganisaties.

Ad van der Linden, secretaris

Contributie al betaald?

Het is de taak van de penningmeester om de financiën van de vereniging in het oog te houden. Nou hebben we momenteel nauwelijks uitgaven maar aan de inkomstenkant zie ik wel dat er nog een behoorlijk aantal leden de contributie nog niet heeft voldaan. We zijn geen club met een vette spaarkas, wat erin komt gaat er ook weer uit, en als we straks weer wat kunnen organiseren moet er wel wat in die kas zitten. Dus als jij je bijdrage voor dit jaar nog niet hebt overgemaakt, doe dat dan vandaag nog. Alvast bedankt.

Ellen van de Water, penningmeester

Ga naar ovninfo.nl voor belangrijke links voor ondernemers tijdens de coronacrisis
Beste ondernemer,

Graag verwijs ik je naar de speciale corona-pagina op de website van de gemeente en dan met name de pagina voor ondernemers: https://www.nissewaard.nl/coronavirus-1/to/maatregelen-ondernemers.htm. Je vind de link natuurlijk ook op www.ovninfo.nl
 
Met vriendelijke groet,
Sabine de Snaijer
Accountmanager ondernemers (excl. Stadscentrum Spijkenisse) & bedrijventerreinen
sgj.desnaijer@nissewaard.nl

Wanneer komen we weer bij elkaar?

Zie je met Kerst....

Toch wel wat eerder hopen we. Het bestuur bekijkt op dit moment de mogelijkheden om weer bij elkaar te komen. We streven naar een activiteit in september. Zodra er een datum bepaald kan worden laten we je dat weten.

Onze leden aan het woord

Korte berichten van OVN leden. Heb je zelf iets te melden? Stuur je bericht van maximaal 50 woorden met vermelding van bedrijfsnaam en telefoonnummer  (geen foto's) via onderstaande button naar de OVN en we doen ons best dit in de eerstvolgende uitgave te vermelden. Deze en eerdere berichten kun je ook lezen op ovninfo.nl

Mijn vermelding "Onze leden aan het woord"
Secretariaat
Harregatplein 3a, 3214 VP Zuidland
www.ondernemersverenigingnissewaard.nl


Privacy Ondernemersvereniging Nissewaard
Wij versturen deze nieuwsbrief aan onze leden en belangstellenden.
U kunt op elk moment een verzoek indienen naar welke gegevens van u in ons bezit zijn.
Mailchimp is een verzendservice die uitsluitend uw email adres gebruikt voor verzending van onze nieuwsbrieven

Wilt u deze mails niet meer ontvangen?
U kunt uw instelling aanpassen of  u afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp