Copy

26 maart 2020  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat vermeld op onze ledenlijst


In deze nieuwsbrief:
  • Van de voorzitter
  • Belangrijk nieuws uit het gemeentehuis
  • Onze leden aan het woord
  • Noodoproep thuiszorg

Van de voorzitter
Samen staan we sterk 

Beste Collega Ondernemer,

Binnen enkele weken is ons dagelijks leven drastisch veranderd. Het Coronavirus raakt ons allemaal. De maatregelen om de verspreiding van het virus af te remmen zijn noodzakelijk en ingrijpend. In deze lastige tijd proberen wij er ook voor jou te zijn. Als Ondernemersvereniging Nissewaard willen wij jou als ondernemer vragen elkaar te ondersteunen. Dit kan heel eenvoudig door simpelweg elkaars netwerk te gebruiken.

Een voordeel van crisis is dat veel mensen weer vindingrijk en creatief worden. We zien een aantal van onze leden op dit moment met innovatieve ideeën komen, maak hier alsjeblieft gebruik van en probeer je lokale collega te ondersteunen.
Heb je zelf je bedrijfsvoering drastisch aangepast en wil je er iets over kwijt aan onze leden, geef je dan op voor onderstaande rubriek “Onze leden aan het woord”. Door dit medium te gebruiken kunnen we elkaar lokaal goed helpen.

Om elkaar de komende tijd extra te steunen wil ik je vragen jouw lokale netwerk te gebruiken en het gevoel van samenhorigheid welke we binnen de OVN hebben ook te gebruiken in deze, economische minder goede tijden.
Samen staan we sterk en met elkaar kunnen we deze moeilijke periode mogelijk te boven komen!

Met vriendelijke groet,
Kees Klok

De OVN staat in direct contact met het college van Burgemeester en Wethouders van Nissewaard, Het is de gemeente alles aan gelegen om de richtlijnen van het RIVM te volgen, maar daarnaast ook om werkend Nissewaard draaiend te houden. Om de ondernemers te ondersteunen heeft de Wethouder Economie, de heer Soeterboek, afgelopen week de hieronder gelinkte informatie gedeeld.
LET OP: Deze brief bevat belangrijke informatie! Lees deze goed!

Download hier de brief van de wethouder

Onze leden aan het woord

Korte berichten van OVN leden. Heb je zelf iets te melden? Stuur je bericht van maximaal 50 woorden met vermelding van bedrijfsnaam en telefoonnummer via onderstaande button naar de OVN en we doen ons best dit in de eerstvolgende uitgave te vermelden. 

Ondernemershuis Spijkenisse, 06 55 26 10 86,  
info@ondernemershuisspijkenisse.nl 

Ben je thuis aan het werk maar is dit op het moment geen geschikte werkplek? Wij hebben onze vergaderzalen en trainingsruimtes omgetoverd tot kantoren. Deze zijn erg ruim en daardoor ideaal als werkplek. Geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op.

Loods 19 Design, 06 53 71 36 57,  ad@loods19.nl
De vergaderruimte is beschikbaar als tijdelijke (thuis)werkplek. Eigen ingang, koffie en toilet en natuurlijk wifi. Verder gaan alle grafisch ontwerp werk en webdesign gewoon door, en willen we elkaar sprekend zien dan is er Skype. 

Mijn vermelding "Onze leden aan het woord"

Noodoproep thuiszorg Nissewaard

Beste ondernemers in de Gemeente Nissewaard,
 
Na overleg met jullie voorzitter Kees Klok doe ik graag deze NOODOPROEP.
Mijn naam is Francisca Bevaart en ik ben werkzaam bij Alliance Zorg B.V., een kleine thuiszorgorganisatie binnen de gemeente Nissewaard, gevestigd aan de Stevinweg 5-7 in Spijkenisse.
 
Zoals jullie dagelijks in het nieuws kunnen volgen staat de (medische) zorg enorm onder druk. De belangrijkste doelstelling van de huidige politieke maatregelen is een piekbelasting in de ziekenhuizen voorkomen. Hiervoor zijn ook binnen de thuiszorg beschermingsmiddelen en voorzorgsmaatregelen nodig.
 
Op dit moment is de grootste uitdaging voor ons als thuiszorgorganisatie(s) onszelf te voorzien van deze beschermingsmiddelen aangezien er een chronisch tekort is. Schorten en handschoenen zijn er (nog) voldoende, maar de wijze van besmetting maakt de mondkapjes van cruciaal belang om zowel onze cliënten als ook zorgverleners voldoende te bescherming te bieden.
 
Via onze verhuurder Ron Smit, heb ik een betrouwbare leverancier gevonden voor de levering van 10.000 mondkapjes: AURAN.NL of  ORBIS MEDICAL SUPPLIES (Contactpersoon: Youri Langstraat, 06 10 95 79 00).
De mondkapjes kosten 50 eurocent per stuk en zijn alleen als bulk, dus per 10.000 te bestellen met een levertijd van maximaal 10 dagen.
Helaas kunnen wij op dit moment deze aankoop niet zelf financieren en zoeken wij bedrijven die dit voor ons kunnen doen. We vragen een voorschot van 5000 euro voor de bestelling van 10.000 mondkapjes. Thuiszorg organisaties binnen onze gemeente kunnen vervolgens de mondkapjes gedoseerd afnemen, tegen de kostprijs.
Ondernemers die ons hierbij willen helpen, kunnen direct contact met mij opnemen: 06 13 45 86 73.

Alvast enorm bedankt!
Francisca Bevaart
 

Secretariaat
Harregatplein 3a, 3214 VP Zuidland
www.ondernemersverenigingnissewaard.nl


Privacy Ondernemersvereniging Nissewaard
Wij versturen deze nieuwsbrief aan onze leden en belangstellenden.
U kunt op elk moment een verzoek indienen naar welke gegevens van u in ons bezit zijn.
Mailchimp is een verzendservice die uitsluitend uw email adres gebruikt voor verzending van onze nieuwsbrieven

Wilt u deze mails niet meer ontvangen?
U kunt uw instelling aanpassen of  u afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp