Copy
Liikesivistysrahaston uutiskirje 01/2019


Liikesivistysrahaston apurahat
ovat haettavissa 1.6.–15.8.


Liikesivistysrahasto myöntää juhlavuonnaan ennätysmäärän apurahoja, yhteensä viisi miljoonaa euroa, kauppatieteellisen tutkimuksen ja koulutuksen tukemiseen. Lisäksi osa apurahoista on varattu erityisesti kolmivuotisten tutkimusryhmien työskentelyn rahoittamiseen.

Tänä vuonna LSR on uudistanut apurahojensa painoalueita vastaamaan paremmin tulevaisuuden tarpeisiin. Uusiksi painoalueiksi määriteltiin datatalous, liiketoiminnan uudistaminen, yrittäjyys, skaalautuminen ja kasvu, tulevaisuuskestävä ympäristö sekä johtamisen osaaminen.


Onnea apurahahakuun!

 

       Johanna Vesterinen
       Toimitusjohtaja, KTT

 
Lue lisää apurahoista

Tulevaisuus on vuoden 2019
apurahahaun kärkiteema

 

Liikesivistysrahasto myöntää apurahoja tänä vuonna erityisesti hankkeille, jotka keskittyvät tulevaisuuden kannalta merkittävien haasteiden ratkomiseen. Hallituksen puheenjohtaja Reijo Karhinen kertoo haastattelussa apurahojen uusista painoalueista ja jakaa kolme vinkkiä Liikesivistysrahastolta apurahaa hakeville.

Lue lisää

 

LSR:n apurahansaajat esittäytyvät


Apurahansaajia esittelevä haastattelusarja pureutuu samalla Liikesivistysrahaston apurahojen uusiin painoalueisiin. Mitä kaikkea liiketoiminnan uudistaminen voi pitää sisällään, entä johtamisen osaaminen?

Tutustu painoalueisiin alta ja hae apurahaa 15. elokuuta mennessä!

Datatalous

 
Jari Salo on tutkinut sähköistä liiketoimintaa siitä asti, kun digi oli vielä tulevaisuutta. Hän uskoo, että tarve algoritmien kehittämiselle ja tutkimiselle säilyy myös tulevaisuudessa.

Lue lisää
 

Liiketoiminnan uudistaminen


Digitalisaatio vaikuttaa suuresti työelämään ja liiketoimintaan. Violetta Khoreva tutkii, miten se on otettu suomalaisyrityksissä vastaan.

Lue lisää
 

Yrittäjyys, skaalautuminen ja kasvu


Haastavissa ympäristöissä opettavan Jukka-Pekka Heikkilän mielestä tutkimuksen tulee tarkastella startup-huumaa kriittisesti.

Lue lisää
 

Tulevaisuuskestävä ympäristö


Jotta köyhyyden kaltaisia ongelmia voi ratkaista, pitää tutkimuskentän huomioida ne paremmin. Susan Meriläinen tutkii, miten ja millä ehdoilla tutkimustietoa tuotetaan.

Lue lisää
 

Johtamisen osaaminen


Johanna Moisander pyrkii ymmärtämään, miten johtamisen ja liikkeenjohdon käytännöt vaikuttavat ihmisten elämään, toimintamahdollisuuksiin ja hyvinvointiin.

Lue lisää
 

Juhlavuoden tulevat tapahtumat

 

1. kesäkuuta–15. elokuuta: Apurahahaku
18. syyskuuta: LSR 100 -seminaari, Joensuu

25. syyskuuta: LSR 100 -seminaari, Lappeenranta
26. syyskuuta: LSR 100 -seminaari, Oulu

Broman Group perusti erikoisrahaston

 
Broman Group lahjoitti Liikesivistysrahastolle 50 000 euroa erikoisrahaston perustamiseen. Rahaston pääoman tuotoilla tuetaan opiskelijoita vähittäiskauppaan ja/tai yrittäjyyteen liittyvissä opinnäytetöissä.
Lue lisää
Kunnioitamme tietosuojaasi. Tietosuojaselosteessamme kuvataan, miten ja miksi keräämme, käytämme, säilytämme ja suojaamme henkilötietojasi. LSR:n sidosryhmille suunnattu uutiskirjeemme ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa. Toivomme, että olet kiinnostunut uutisistamme. Jos haluat perua tilauksesi tai muuten muokata tietojasi, käytä alla olevia linkkejä.

Copyright © 2019 Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys ry. All rights reserved.
Osoitelähde: Liikesivistysrahaston uutiskirjerekisteri, 
rekisteriseloste.

Yhteystiedot 
Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys ry
Museokatu 8 A 1, 00100 Helsinki
lsr@lsr.fi | 
liikesivistysrahasto.fi

Haluatko muokata tapaa, jolla vastaanotat nämä viestit?
Voit tästä
muokata tilausasetuksia tai peruuttaa uutiskirjeen.

Email Marketing Powered by Mailchimp