Copy

Beste kunstliefhebber,

Met veel plezier brengen wij u op de hoogte van nieuws rondom onze galerie. 

Schaatsers op de gracht


Lentekorting op collectie witte bloemen

Jan Nederlof schildert graag witte bloemen op een zwarte achtergrond. De schoonheid van de bloem komt zo het mooist tot zijn recht en heeft soms iets mysterieus. Deze prachtig bloemstillevens zijn ingelijst in een zwarte klassieke lijst. Een prachtig geheel waar je naar blijft kijken.

Speciaal voor de lezers van onze nieuwsbrief bieden wij een lentekorting van 15% aan op aankoop van een schilderij uit deze serie klassiek moderne bloemstillevens.

De schilderijen worden tentoongesteld in onze galerie.
Bel gerust voor een afspraak 071-3618754.

Bekijk de collectie van Jan Nederlof


Het verhaal achter het schilderij…

Rob van Assen schilderde aan de hand van oude zwart/wit foto’s en ansichtkaarten een collectie schilderijen van oude Noordwijk en omstreken. Nostalgie in kleur…

Afgebeeld is een schilderij van Het Schie omstreeks 1900.

Derk Bolhuis verzorgde met zijn paard en twee-wielig wagentje vanaf 1887 een sneldienst. Hij maakte vier ritten per dag en verzorgde daarmee het vervoer van Noordwijk naar de Piet Gijzenbrug in Noordwijkerhout. Wanneer Bolhuis in Noordwijk passagiers ophaalde blies hij op zijn hoorn. Derk Bolhuis was de oprichter van de autobusdienst Noordwijk-Den Haag, voorloper van de NZH.


Surrealist Jan van den Brink (1939)

In de composities van deze voormalig architect zie je de achtergrond van zijn arbeidszame carriere vaak terugkomen. Gebouwen met bogen en soms onmogelijke beelden waarbij je denkt aan gezichtsbedrog.

Het schilderij ‘Angkor Buddha’ schilderde hij na een reis door Cambodia. Het inspireerde hem tot het schilderen van dit doek van 80 x 80 cm.

Bekijk zijn werken op www.janvandenbrink.nl

Investeren in schilderkunst?

Met de lage spaarrente is het nu wel héél aantrekkelijk om te investeren in schilderkunst. Dit kostbare bezit is vrijgesteld in Box 3 én u kunt er dagelijks van genieten!

Geniet van onze online collectie van ruim 400 schilderijen

Bezoek onze galerie

Mogen we u binnenkort begroeten?
Bel 071-3618754, u bent van harte welkom!

Peter & Edith Zuidhoek
www.artboutique.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

ArtBoutique | Galerie voor realisme
Hogeweg 55
2201 AN Noordwijk
071-3618754

 

 

Email Marketing Powered by Mailchimp