Copy
Tämä on Finlandia-hiihdon uutiskirje. Tuoreimmat kuulumiset löydät sosiaalisen median kanavistamme sekä nettisivuiltamme.
View this email in your browser

”Kaikki loput ovat myös uusia alkuja. Emme vain tiedä sitä sillä hetkellä.”

 
Tämä amerikkalaisen kirjailijan mietelause kuvaa hyvin sitä, mitä ajatuksia Finlandia-hiihdon puheenjohtajuus on itselleni nostaneet pintaan viime viikkojen aikana. Huikean menestykkäästi Finlandia -hiihtoa puheenjohtajan pallilta pitkään johtanut Juha Viljamaa luovutti puheenjohtajuuden allekirjoittaneelle kesän kuluessa ja siitä hetkestä eteenpäin on kytenyt mielessä monia erilaisia ajatuksia siitä, mikä Finlandia-hiihto pohjimmiltaan on ja mihin suuntaan tapahtuma on menossa tai mihin suuntaan sitä voitaisiin jatkossa kehittää.
 
Hyvään suuntaan, kehittyvään suuntaan ja edelleen vahvassa yhteistyössä järjestävien seurojen kanssa kohti tulevaa. Vuosien saatossa kehitettyjen perusasioiden uudelleen kiillottamisella ja uusien tulevaisuuden suuntien asteittaisella jalkauttamisella. Näillä pienillä askelilla uskon yhdessä organisaatiomme kanssa löytävämme Finlandia-hiihdon osalta sen uuden kehittyvän suunnan, jonka myötä tapahtumaan osallistuvat maastohiihdon ystävät saavat tulevinakin vuosina kokea mahtavan hiihtoelämyksen Finlandia -hiihtoon osallistuessaan.
 
Fatbiken SM-tapahtuma Finlandia-hiihdon yhteydessä on ensimmäinen upea yhteistyön askel Lahden Pyöräilijöiden kanssa, jonka myötä tapahtumamme saa uutta ulottuvuutta kuntoilevan kansan parissa. ”Läskipyöräily” on ehdottoman nousevalla trendillä nostanut suosiotaan Suomessakin ja varmasti yhä useamman hiihdon harrastajan treenimuotona tämäkin on jo nyt ja myös tulevina vuosina. Tämä on ehdottoman mukaansa tempaava laji, jonka Talvimuotoinen -tapahtuma sopii kuin nenä päähän Finlandia hiihto -tapahtumaamme! Lisäksi paljon kyselty ja kaivattu 20km Perinteisen tyylin matka on lisätty lauantain valikoimiimme!
 
Työhanskat on siis laitettu käteen ja asioita on alettu tekemään, jotta tulevaisuudessakin tapahtumamme saa aikaan upeita elämyksiä osallistujillemme!
 
Toivotankin kaikki vanhat ja uudet osallistujat jälleen tervetulleiksi mukaan tulevan talven tapahtumaamme. Hiihtäen, ”läskipyöräillen” tai jopa molempia suorittaen!
 
Raiko Pousi
Puheenjohtaja
Finlandia-hiihto
 

Mustin vinkeillä potkua Finlandiaan valmistautumiseen – Juoksujalkaa-blogi myös mukana


Finlandiaan valmistautuvat hiihtäjät saavat tänä talvena nauttia olympiavoittaja Sami Jauhojärven treenivinkeistä, joita julkaistaan marraskuun puolivälistä lähtien. Kaikille Finlandiaan tähtääville hiihtäjille suunnattujen vinkkien lisäksi Mustin oppeja ja kokemusta pääsee hyödyntämään Juoksujalkaa-blogin Laura Enroth mukaan projektiin arpomansa henkilön kanssa. Kaksikko tapaa Mustin kolme kertaa ennen Finlandiaa.
Juoksujalkaa-blogissa ehdit vielä osallistua arvontaan: Vaikuttajamedia.juoksujalkaa.fi
Ensimmäiset vinkit ja lisää projektista seuraavassa uutiskirjeessä, sekä tuoreeltaan somekanavissamme.
 Tule tapaamaan meitä GoExpo Winteriin!

Olemme mukana GoExpo Winterissä 2.–4. marraskuuta Messukeskuksessa Helsingissä. Tule mukaan viettämään hauska talvipäivä kavereiden tai perheen kanssa ja moikkaamaan meitä osastollemme 6k81.
 
Lue lisää tapahtumasta: www.goexpowinter.fi
 

Talven FATBIKE SM-kilpailu sunnuntaina 24.2.


Talven FATBIKE SM-kilpailu on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja järjestetään Finlandia-hiihdossa sunnuntaina 24. helmikuuta. Pyöräilijät pääsevät lähtemään reitille, kun kaikki hiihtäjät ovat päässeet tarpeeksi kauas lähtöalueelta - eli puolen päivän jälkeen. Tarkemmat lähtöajat ilmoitetaan myöhemmässä vaiheessa.
Fatbike-reittejä järjestetään kaksi. Pääkilpailuna on 40 km:n reitti, jolla kisataan Suomen Mestaruudesta. Vaihtoehtona on myös kevyempi 25 km:n reitti, joka tarjoaa myös haastetta, mutta soveltuu erinomaisesti myös aloittelijalle.
Lisää ja ilmoittautuminen

Jämi Ski Marathon – yhteistyössä Finlandia-hiihto


Satakunnan ja Pirkanmaan rajamaastot, Jämin upeat harjut luovat puitteet helmikuun toisena viikonloppuna hienolle maastohiihtotapahtumalle!
Jämin Jänne on meritoitunut maastohiihdon tapahtumajärjestäjänä. Seura on järjestänyt mm. useat televisioidut SM-hiihdot. Yleisön pyynnöstä on seura päättänyt ottaa ohjelmaansa maastohiihdon massatapahtuman: JÄMI SKI MARATHON
9.2.2019 50 km perinteinen hiihtotapa
10.2.2019 50 km vapaa hiihtotapa
Molempina päivinä myös puolikkaat matkat

Tervetuloa!

Jämin Jänne
www.jaminjanne.fi/jami-ski-marathon
Jämiltä on matkaa Finlandia-hiihtoon vain pari viikkoa!
 
Copyright © Finlandia-hiihto 2015, All rights reserved.