Copy
Itt a tavasz!
View this email in your browser
Kedves Barátaim!

Ha sosem jártatok Kolozs megyében, Erdély szívében, hadd mondjam el, hogy nehéz találni egy szebb, békésebb és nyugodtabb helyet ezen a földön. Az emberek vendégszeretete, a gazdag kultúra és a táj változatossága megfertőz és visszatérésre késztet.

Először 1998-ban jártam itt mikor még csak 20 éves voltam, egy skóciai hittérítő csoporttal a nagy brittaniai Blythswoodon keresztül. Az a látogatás teljesen megváltoztatta az életem. Az idelátogató külföldiek is egyetértenek velem - ez az ország vagy a bőröd alá férkőzik vagy a szívedbe vésődik - tehetlenné válsz és képtelen leszel elmenekülni.

Majdnem 20 évvel később visszatértem Kolozsváros kincses városában, hogy a Blythswood Románia munkatársaként dolgozhassak. Nagyszerű látni amint a projektjeink változást hoznak az országban, az emberek életében. Ebben az év első hírlevelében olvashattok egy különleges vendégről aki meglátogatta a projektjeinket márciusban, vagy pedig az egyik kedvezményezettünkről aki próbára teszi magát annak érdekében, hogy pénzt gyűjtsön otthonának, a Dániel Központnak.

2016 egy nagyon izgalmas év számunkra. Megnöveltük a romániai pénzgyűjtő tevékenységeink számát és nagyszerű tervekkel álltunk elő, amelyek lehetőség nyújtanak nektek, hogy változást hozzatok a Kolozs megyei nehéz sorsú családok és személyek életében. Az első ilyen lehetőség a Swimathon lesz, amely Kolozsváron fog lezajlani július 2.-án. 2015-ben több mint 5000 eurót sikerült összegyűjtenünk, és szeretnénk ezt a rekordot újra megdönteni, viszont erre a TI segítségedre is szükségünk lesz. Ha szerettek úszni vagy és szeretnétek pénzt gyűjteni egy nemes cél érdekében, kérünk vegyétek fel a kapcsolatot velünk és mi elmagyarázzuk nektek, hogy miként tudtok segíteni.

Ez csak egy ízlelő arról, hogy mi fog következni. Előre várom, hogy el tudjam mondani nem csak az új támogatási lehetőségeket, de azokat a dolgokat is amelyeket már együtt, a ti segítségetekkel megvalósítottunk.
 

Egy nagyszerű tavaszt kívánok!
 

John McKellar 
Head of Fundraising 
Blythswood Románia

Alin a Dániel Központért szalad a Kolozsvári Nemzetközi Maratonon (RO-EN)
Bővebben itt
Csatlakozz a BLYTHSWOOD CSAPATÁHOZ a Swimathonon
Bővebben itt
Paul Brummell nagy britanniai nagykövet meglátogatta a Dániel Központot
Bővebben itt
Olvass a 2015-ben elért teljesítményeinkről (EN-RO)
Bővebben itt
Támogasd a munkánk adód 2%-val
Töltsd ki a formanyomtatvány
Kövess minket
Website
Facebook
Twitter
Copyright © 2016 Blythswood Romania, All rights reserved.
Azért kapod ezt a newsletter-t mert kipipáltad az email-es híreket egy adományozás közben vagy a weboldalon, esetleg személyesen, telefonon vagy emailen keresztül kérted, hogy feliratkozz az elektronikus levelező listánkra. Soha nem adunk hozza személyeket a levelező listánkhoz a beleegyezésük nélkül.

Our mailing address is:
Blythswood Romania
str. Avram Iancu, nr. 397
Floresti 407280
Romania

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp