Copy

Nieuwsbrief Juni 2016

ENC JaarfeestEen nieuwe traditie wordt dit jaar gestart. Mis het niet! Prijsuitreikingen, gezellige BBQ en natuurlijk feest!!

Wanneer: 17 juni
Hoe laat: 18:00 uur
Waar: Hommelseweg 553
Blokhut Vette Nijlpaard
Kosten: 5 euro - bij je aanvoerder
Opgeven: Via de aanvoerders
 

Promoot de Zwem4Daagse voor ENC

Over iets meer dan twee weken is het alweer zover: de Arnhemse zwem4daagse!
Maandag 20 juni gaat het van start. Wij willen alle leden vragen om minimaal één poster ergens op te hangen: in de wijk, bij een school, supermarkt, wijkcentrum of gewoon thuis op het raam. Laten we er samen een succes van maken! Klik op de foto en dan krijg je de pdf versie van de foto die je kan downloaden. Bij voorbaat dank!

Natuurlijk kunnen we ook dit jaar weer vrijwilligers gebruik, bijvoorbeeld om banen te tellen. Heb jij in de week van 20 t/m 24 juni tijd om ons te helpen? Meld je aan als vrijwilliger op zwem4daagse@enc-arnhem.nl
Wij horen graag van jullie! Sportieve groet, Dames 1

Pasfoto's Sportlink

Van onderstaande leden heeft het secretariaat nog altijd geen pasfoto mogen ontvangen. Let op: als je nog geen pasfoto hebt opgestuurd heb je volgend seizoen geen geldig startbewijs, dus doe het direct! Stuur het op naar secretariaat@enc-arnhem.nl òf per post (ENC Secretariaat, De Rosmolen 56, 6932 ND, Westervoort). Lever een goede pasfoto aan, de scheidsrechter zal leuke vakantie kiekjes niet accepteren. Geen foto in Sportlink is voor jezelf niet handig en nog minder voor het team waar je in speelt.

Pasfoto's ontbreken nog van: Huub Ausems, Dick Ausems, Steven Ausems, Dilsad Bagci, Stijn Bakker, Els van den Berge, Iris Bouwmeister, Lotte Bouwmeister, Lieuwe van de Bovenkamp, Henny van den Brink, Jim van den Brink, Tan van Buel, Leo Busscher, Joeri van Capel, Thijs van Dam, Fabricio Demuro, Thijs van Dijk, Tom Freriks, Daniek Goudswaard, Noëlle Grootfaam, Tobias Guilbaud, Rob Hagen, Mats Heerens, Robin ter Heide, Herman Heijnen, Thom van den Heuvel, Luc Hölzken, Youri Huitink, Joram Huizing, Dirk Hurulean, Robert Jansen, Thijmen Janssen, Robin Joosten, Michiel van Kalsbeek, Jennifer Kruis, Mark Liesting, Bram van der Linden, Leon Loos, Taco van Manen, Sacha Misat, Thijmen van Munster, Semih Ocalan, Richard Onck, Rim Onck.

Staat je naam hier onterecht tussen? Dan is er iets niet goed doorgekomen! Zou je het dan nog een keertje op kunnen sturen? Bij voorbaat dank van het secretariaat ENC

Toernooien seizoen: waar ga je heen?

Het toernooien seizoen is weer begonnen. De waterpolocommissie kreeg regelmatig vragen naar het aanbod aan toernooien, en er is nu een website die daar het overzicht voor geeft. Kijk op waterpolotoernooien.nl en daar vind je een uitgebreid overzicht! Hieronder alvast een klein lijstje.

Heeft jouw team een leuk toernooi gehad? Laat het ons weten! Stuur een kort berichtje naar redactie@enc-arnhem.nl. Foto's zijn natuurlijk ook welkom :)
 
 

Onze sponsoren

                                     

Terugblik op jeugdkamp 2016

Het 11 jeugdkamp zit er weer op. Tot nu toe hebben we eigenlijk altijd mooi weer gehad tijdens onze pinksterkampen. Dit jaar was het koudste Pinksteren sinds 80 jaar!!! Het was schrikken met de weersverwachting, maar we hadden weer mazzel, meer zon dan druppels.

Als echte waterpolobikkels hebben we toch de zwemkleding nog aan gehad en een tochtje op een vlot kunnen maken. Een stukje bootcamp er achteraan en iedereen was weer warm.

Het kamp in enkel cijfers. 57 deelnemers, 10 spellen, 200 broodjes, 400 knakworsten, 26 liter chocomelk, 6 schrikmomenten tijdens de spooktocht, 1 superstep gewonnen bij het sponsorzwemmen, 3 prijzen voor de beste sponsorzwemmers, 6 zure bommen en 2 rauwe eieren tijdens de kwiskist, 100 waterballonnen en 1 natte finale van het ladderspel en 1 USB-stick per persoon met tientallen kampfoto's.

Kijk ze nog eens terug voor een warm gevoel en tot volgend jaar!!!!!

Gerrit Jansen Toernooi 2016

Ook dit jaar wordt er weer het Gerrit Jansen Toernooi georganiseerd door de mannen van Heren 1. Het is inmiddels editie nummer 37 van dit toernooi dat traditiegetrouw in het eerste weekend van september plaatsvindt. In verschillende poules met verschillende klassen kunnen de teams zich zo vlak voor het nieuwe seizoen nog optimaal voorbereiden. In totaal zullen er 25 verschillende teams verenigd zijn in het openlucht zwembad Klarenbeek. We hopen dit jaar zoveel mogelijk ENC teams mee te kunnen laten doen, dus mocht je team geïnteresseerd zijn, laat het ons dan even weten!
 
Tevens zal er weer een BBQ georganiseerd worden op de zaterdag avond waar hopelijk zo veel mensen aan mee willen doen om de dag gezellig af te sluiten. Tegen een betaling zal een ieder kunnen genieten van een lekker stukje vlees gecombineerd met een drankje. Tijdens de BBQ zal er een muzikale toevoeging zijn als extra. Zodra er meer nieuws over de BBQ bekend is zullen we jullie via de nieuwsbrief en website op de hoogte houden.
 
Als organisatie zijn wij nog op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan de organisatie. Dit kan op vele verschillende manieren: Zo zijn wij bijvoorbeeld nog op zoek naar goede (complete) grote party-tenten en grote zeilen om iedereen te beschermen tegen weer en wind. Daarnaast zijn we nog op zoek naar sponsoren, dus mocht je iemand kennen die wil bijdragen aan nieuwe wedstrijdballen, grote party tenten, zeilen of nieuwe netten voor de doelen, laat het ons dan weten!
 
Groeten, Stefan van der Linden names het H1
(toernooicommissie@enc-arnhem.nl of sbvanderlinden@hotmail.com)

Stand in de competitie

De teams van ENC hebben dan geen kampioenschappen binnen mogen brengen dit jaar, maar desondanks zijn er mooie uitslagen behaald. Dus, op naar een verdiende rust en dan een fris nieuw seizoen. Wie weet wat het volgende jaar ons brengt. Nieuwe rondes, nieuwe kansen!


 

Teamuitje o13a naar Duinrell

Aan het begin van het seizoen gingen wij al sparen voor dit uitje. Elke week moest je €2 geven aan Pleuntje (moeder van Jeffrey). En dat tot 21 mei. Toen gingen we met zijn allen naar Duinrell.
Om 10 uur kwamen we aan. Ik zat met Nina, Bas en Revi in de auto. We hadden 3 auto’s. We hadden 2 uur achter de rug en het was tijd om in het park te gaan. Er waren 3 gedeeltes: een speeltuin. een achtbanen gedeelte en een gedeelte voor wat kleinere kinderen. Als eerst gingen we naar de speeltuin. Ik ging met een paar anderen in een reuzenrad. Als 2de gingen we naar een achtbaan gedeelte. Eigenlijk durf ik niet in een achtbaan, maar ik heb mijn angst overwonnen. Daarna zijn we met ze allen in de splash geweest. Sommige waren dom en zijn voor een hele grote golf water gaan staan (die werden dus nat). Als laatst zijn we naar het kindergedeelte geweest, waar ik en anderen heel vaak in de schommelboot zijn gegaan. Anderen zijn in een hele grote glijbaan met een bootje er vanaf geweest. We zijn uiteindelijk naar het Tikibad geweest tot 19:30. Er waren toffe glijbanen, maar om ze allemaal te beschrijven is wel veel. Er was wel een toffe glijbaan waar ik eerst niet in durfde: de trechter. Die was uiteindelijk heel gaaf. Er waren natuurlijk ook heel veel anderen glijbanen waar ik niet in durfde, maar ik heb er toch nog best veel gedaan. Om 19:30 waren we dus weggegaan. We gingen op het strand eten friet met mayo en een snack. 2 anderen hadden een gluten vrije pizza met als toetje een ijsje. We gingen na het eten nog even snel verstoppertje spelen op het strand. De dag was voor mij wel geslaagd.
Silke Lindeman

Nieuwtjes

  • Revi was op zappsport met waterpolo! De training, technieken en super gave beelden van de training lieten ze zien, kijk zelf maar!
  • ENC gaat beginnen met een ambitieus jeugdbeleid. Op die manier maken we het voor de jeugd leuker, en trainen we de toppers van de toekomst!
  • Deze nieuwsbrief even geen ENCer in de spotlight, maar in de volgende nieuwsbrief (augustus) komt dit wel weer gewoon terug! Rogier, de vorige uitverkorene, selecteert de volgende die het waard is in de spotlight gezet te worden.

Agenda


ENC Jaarfeest -- 17 juni 2016 18:00
Zwem 4 Daagse -- 20 t/m 24 juni 2016
Mini Polo Toernooi -- 31 augustus 2016
Gerrit Jansen Waterpolo Toernooi -- 3 t/m 4 september 2016

Lees meer op: enc-arnhem.nl/events
Het wedstrijdprogramma van alle teams kan je vinden op de site bij Programma & Uitslagen.
Facebook
Twitter
Website
Heb je iets gemist in deze nieuwsbrief? Wij horen graag wat jij voor suggesties en toevoegingen hebt! Stuur het naar redactie@enc-arnhem. Voor de website kan je mailen naar webmaster@enc-arnhem.nl

Met sportieve groeten van de communicatie commissie van ENC
Copyright © 2016 ENC Arnhem, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp