Copy

Visa i webbläsaren >>
Nyhetsbrev december2020

Till er alla

På gång

Detta är ett urval av aktiviteter som vänder sig till alla intresserade oavsett om man jobbar på Sandbacka Park eller ej. Information om föranmälan eller andra begränsningar hittar ni via länkarna. Mer om våra aktiviteter hittar du under "På Gång" på www.sandbackasciencepark.se
WEBINAR: Så lyckas du med din internationella e-handel
Online-försäljningen ökar kraftigt och utvecklingen går fort. Vill du veta vad som krävs för att lyckas med försäljning online utomlands – så läs vidare, detta är för dig!
För mer information och länk till anmälan >>

Nytta & nöje

Rapport om Additiv Tillverkning i Norra Mellansverige
Digitalisering och omställning till nya och hållbara produktionsmetoder kräver en industriell strukturomvandling som ställer krav på ny digital teknologi, nya kompetenser och kunskaper men också nya affärsmodeller. 
Rapporten "Nulägesanalys av Additiv Tillverkning i Norra Mellansverige" som är en rapport framtagen för Region Gävleborg och stålklustret Triple Steelix. Den beskriver vad vi behöver och kan göra för att nå dit vi behöver för att fortsätt vara en konkurrens kraftig region. Rapporten är skriven av Dr. Sima Valizadeh och Lennart Söderberg, Lic. Engineer, Sandbacka Science Park, Sandviken.
Läs mer här >>
Digitalplattform för innovationsutveckling
Sandbacka Science Park i Sandviken inleder ett samarbete med företaget Vocean lokaliserat i Hälsingland om att använda deras digitala plattform i syfte att digitalt utveckla innovativa idéer. Avtalet löper över tre år med start från första januari 2021.
Verktyget hjälper oss på ett enkelt och digitalt sätt att genomföra workshops och undersökningar där resultatet sammanställs automatiskt.
Läs pressmeddelandet i sin helhet >>
Kan vi fortsätta den gröna vägen efter pandeming??
En intressant artikel "Så gör vi en grön omstart efter pandemin" publicerat av Högskolan i Gävle. 
Pandemin har lett till en viss minskning av utsläpp av växthusgaser.
För att trenden ska fortsätta när världsekonomin tar fart igen krävs en medveten satsning på hållbarhet, menar Karl Hillman, docent i miljövetenskap vid Högskolan i Gävle.
– Vi behöver fördela om ekonomiska resurser och ändra våra beteenden. Annars är utsläppen snart tillbaka på samma nivå som före krisen, säger han.
Nya medarbetare till expanderande företag
Nedanstående företag letar efter nya medarbetar i våran region, klicka på loggan så kommer du till företagets hemsida och lediga jobb.
CGI i Gävle söker:
.Netutvecklare
Javautvecklare
Consid i Gävle söker;
Javautvecklare
.NET-utvecklare

JRJ i Sandviken söker:
El-konstruktör

 
Xlent i Sandviken och Borlänge söker:
Konsulter
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, för att kunna sända dig detta nyhetsbrev. Den information som finns är namn och e-postadress. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är uppgift av allmänt intresse och myndighetsutövning. Dina uppgifter kommer att sparas tills du själv avanmäler dig från detta nyhetsbrev (kan göras via länk längre ned). Vi komma ej att dela dina personuppgifter med en tredje part.
Sandvikens kommuns dataskyddsombud nås på dataskyddsombud@gavle.se. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@sandbackasciencepark.se. eller via dataskyddsombudet. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen. 
 
Hemsida Sandbacka Science Park
Facebook Sandbacka Science Park
LinkedIn
Instagram
Besöksadress: Spångvägen 10, Sandviken, Postadress: Sandbacka Park, 811 32 Sandviken, 
Telefon: 026 - 24 82 40 (vxl), E-post: info@sandbackasciencepark.se

Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan.


This email was sent to <<E-post adress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sandbacka Park Utveckling · Spångvägen 10 · Sandviken 811 32 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp