Copy

Nyhetsbrev Maj 2016

 

På gång

Detta är ett urval av aktiviteter som vänder sig till alla intresserade oavsett om man jobbar på Sandbacka Park eller ej. Information om föranmälan eller andra begränsningar hittar ni via länkarna. Mer om våra aktiviteter hittar du i Kalendariet på www.sandbackapark.com
  
Måndag 16 maj: CoderDojo träff
programmering och teknik för barn och ungdomar mellan 7-17 år. Anmälan öppnar en vecka innan eventet.

Tisdag 17 maj: Inspirationsföreläsning anordnad av Racine´s och Fujitsu
"Det enda som är konstant är förändring” – välkommen till en inspirationsföreläsning hur du navigerar rätt i tider av förändring. Föreläsare är Jonas Elfort Ek och Magnus Muhrén. Mer information om föreläsningen och anmälan klick här.

Fredag 20 maj: iTid - frukostseminarium på temat 
KATA
Maria Öqvist från företaget iTid berättar om Verksamhetsutveckling genom coachande ledarskap - KATA. För mer information och anmälan, klicka här.

Måndag 23 maj: CoderDojo träff
programmering och teknik för barn och ungdomar mellan 7-17 år. Anmälan öppnar en vecka innan eventet.

Torsdag 26 maj: Från idé till framgångsrikt företag - Vad behöver ditt företag just nu?

Välkommen att träffa våra partners från Region Gävleborg och ALMI som jobbar för att just ditt företag ska bli så framgångsrikt som möjligt. Läs mer här om när och hur du anmäler dig.

Måndag 30 juni: CoderDojo träff
programmering och teknik för barn och ungdomar mellan 7-17 år. Anmälan öppnar en vecka innan eventet. Sista träffen före sommaruppehåll.

Onsdag 1 juni: MEET@SANDBACKA
Forum för att diskutera utvecklingsfrågor och lyfta goda exempel, nätverka. Välkommen att delta, vi håller till i Fikarummet, Högbovägen 45, Sandbacka Park. 

Måndag 13 juni: iTid - frukostseminarium på temat 
Verksamhetsmätning
Hur mäter vi egentligen vår effektivitet? Vilka nyckeltal är rätt att använda? Fredrik Johansson från företaget iTid ger oss en inblick i hur iTid arbetar med Verksamhetsmätning. För mer information och anmälan, klicka här.

Onsdag 22 juni: Invigning av Elvägen på E16 och besökscentret på Sandbacka Park.

Dagen kommer att innehålla seminarium, paneldiskussioner och Sandbacka Park fylls också med mässmontrar med deltagare från näringslivet, myndigheter och akademin med intresse för elvägen och andra transporter som gagnar ett fossilfritt samhälle. Mer information kommer.
 
Nytta & Nöje
Affärsutvecklingscheckar för internationalisering
Tillväxtverkets Affärsutvecklingscheckar gör det lättare för ditt företag att snabbare nå nya internationella marknader. 
Checkarna riktar sig till små företag som vill komma ut på en ny internationell marknad eller bredda din internationella marknad ytterligare. Checken ska bidra till en hållbar tillväxt i ditt företag. 
Checkarna kan användas till att köpa extern kompetens eller projektanställa någon för att komma igång i nya länder. Mellan 50.000 – 250.000 kr kan sökas. Mer information hittar du här.
Pilotprojekt för att stärka samverkan mellan materialaktörer
Sandbacka Park Utveckling tillsammans med Region Gävleborg söker nu intressenter i Gävleborg som är intresserad av att delta i inventering för fortsatt samarbeten för satsningar som utvecklar eller använder material. Just nu pågår ett nationellt pilotprojekt med att stärka materialteknikaktörer i landet. Uppdraget är initialt att identifiera materialaktiviteter för att hitta fler samarbets- och affärsmöjligheter mellan aktörer i och i närområdet kring region Gävleborg och andra regioner (bl a Norrbotten samt Östergötland). Läs mer om inventeringen här.
Mera programmera!
Sandbacka Park startar nytt projekt för att utveckla CoderDojons verksamhet och ge fler barn chansen att prova på och utveckla sina intressen inom teknik och IT.  M
ed stöd av Göranssonska stiftelserna drar nu Sandbacka Park i gång ett pilotprojekt som ska undersöka hur verksamheten kan utvecklas genom att bedrivas i större omfattning och tillsammans med bland annat skolor. Projektledare är Sofia Lindström. Läs mer här.
 FindIT-dagen om Internet of Things
Den 19 april höll FindIT en inspirationsdag kring digitalisering för sitt nätverk. Det är tydligt att många är nyfikna på vad som händer inom området. Alla de fyra föredragshållarna var rörande överens om att framtidens affärsmodeller är något helt annat än dagens. Den utmaningen återstår att lösa. Hållbarhet och behovet av kompetensväxling var andra frågor som kom upp i flera föredrag. Du kan läsa mer om IoT-dagen här.
Nya medarbetare till expanderande företag

CGI Gävle söker Director Consulting Services, M3 Application Consultant, Systemutvecklare QlikView, Verksamhetskonsult, Lösningsarkitekt.

Fujitsu i Gävle letar efter Gävle letar efter Microsoft Infra- & MolnArkitekt och Systemutvecklare Java.

JRJ expanderar och söker erfarna el-konstruktörer och PLC.

Prevas i Gävle söker Projektledare inom produktion och IT, Systemutvecklare och Erfaren MES-konsult.

ProductCare söker Driven säljare.

Sandvik i Sandviken söker nya medarbetare inom IT Demand Manager, IT Security Architect, Finnish-speaking Service Desk Analyst.

ÅF i Sandviken söker Elteknik och Automation. 
I Gävle letar man Elkraftsingenjör, Rörkonstruktör inom processmedia och Uppdragsledare/ledande rörkonstruktör inom processmedia.

 
Besöksadress: Spångvägen 10, Sandviken, Postadress: Sandbacka Park, 811 32 Sandviken, 
Telefon: 026 - 24 82 08 (vxl), Fax: 026 - 24 82 01, E-post: info@sandbackapark.com

Vill du ändra hur du tar emot dessa e-postmeddelanden?
Du kan uppdater dina inställningar eller avregistrera dig från listan.


This email was sent to <<E-post adress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sandbacka Park Utveckling · Spångvägen 10 · Sandviken 811 32 · Sweden

Email Marketing Powered by MailChimp