Copy

Visa i webbläsaren >>
Nyhetsbrev december 2021

Vi på Sandbacka Science Park önskar dig en fin och avkopplande julhelg. Vi tar med oss erfarenheter och ljusglimtar från året som har gått in i år 2022. Vi har inspirerats av drivna människor som rest sig gång på gång i ett år som gått allt annat än spikrakt, vi har välkomnat nya idéer som har fått se ljuset för första gången, vi har sett att möten mellan människor har lett till nya idéer, samarbeten och i vissa fall nya företag. Vi har framförallt beundrat det mod som krävts av er när förutsättningarna ständigt har förändrats. Framförallt de gångerna det inte gick hela vägen.

Vi ser fram emot att ses igen, kroka arm för att möta gemensamma utmaningar och ta tillvara på varandras olikheter för att skapa det vi inte visste var möjligt.

Varmt tack för det gångna året till dig – nya som gamla bekantskaper, vänner och samarbetspartners.

God jul & gott nytt 2022!

Nytta & nöje

Idén från Gävleborg-Dalarna tog plats i världens största innovationstävling
I våras blev Sandbacka Science Park partner i världens största innovationstävling – Hack for Earth. Målet med partnerskapet var att engagera människor i Gävleborg med omnejd till att hitta lösningar på målen i Agenda 2030, samt att ett regionalt team skulle finnas representerade i den globala tävlingen. En rad initiativ under året ledde slutligen att en idé från Gävleborg-Dalarna fanns representerade under tävlingen som gick av stapeln den 22 oktober 2021.
Läs mer om Hack för Earth >>
Sima tar industrin in i framtiden
Från att länge ha varit en science fiction-liknande framtidsvision har additiv tillverkning, även kallad 3D-printing, snabbt blivit verklighet med storskalig användning inom en rad branscher.
Enkelt uttryckt handlar det om att tillverka tredimensionella objekt från en digital modell genom att successivt addera material, oftast lager på lager, tills det blir en färdig produkt som printas ut.
På Sandbacka Science Park finns en av landets främsta experter på tekniken i form av Sima Valdizadeh, doktor i materialfysik med erfarenhet från ledande roller inom tillverkningsindustrin på stora företag som Atlas Copco och Westinghouse.
Läs hela artikeln om Sima >>
Den 16 november öppnade en ny industri dörrarna i Gävleborg
Nu har dörrarna till Microsofts nya datacentersatsning i Sandviken-Gävle öppnat. En etablering som kommer att ha betydelse för arbetsmarknads-regionen i Gävleborg. Det här är en ny industri i regionen som kan skapa förutsättningar för fler innovativa idéer och företag. Datacenterregionen i Sverige drivs med 100 % förnybar energi och är det mest hållbart designade i världen. Har du missat den nyheten kan du
läsa mer här >>
Nya medarbetare till expanderande företag
Nedanstående företag letar efter nya medarbetar i våran region, klicka på loggan så kommer du till företagets hemsida och lediga jobb.
Java-utvecklare
.Net-utvecklare
Systemutvecklare Inhouse
Systemtekniker (inhouse)
.Net-utvecklare
Java-utvecklare
Frontendutvecklare
mfl.
HR-Specialist, Hofors
Kommunikationschef, Hofors

Senior konsult/verksamhetsutvecklare
Senior el-konstruktör
Utvecklare inom inbyggda system
Elektronikkonstruktör
Head of Cloud and Emerging Technologies -
Sandvik IT Services
Manager - Product Offer Business Solutions
mfl.
Hemsida Sandbacka Science Park
Facebook Sandbacka Science Park
LinkedIn
Instagram
Besöksadress: Spångvägen 10, Sandviken, Postadress: Sandbacka Park, 811 32 Sandviken, 
Telefon: 026 - 24 82 40 (vxl), E-post: info@sandbackasciencepark.se

Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan.


This email was sent to <<E-post adress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sandbacka Park Utveckling · Spångvägen 10 · Sandviken 811 32 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp