Copy

Nyhetsbrev April 2017

 

På gång

Detta är ett urval av aktiviteter som vänder sig till alla intresserade oavsett om man jobbar på Sandbacka Park eller ej. Information om föranmälan eller andra begränsningar hittar ni via länkarna. Mer om våra aktiviteter hittar du i Kalendariet på www.sandbackapark.com

Tisdag 18 april: "Välkommen hit” fika, kl. 14:30
Sandbacka Park Utveckling bjuder in dig som företagare på Sandbacka Park till en kopp kaffe och möjlighet att träffa nytillkomna hyresgäster. Läs mer >>
 
Måndag 24 april: Träff CoderDojo Sandviken
en plats där du kan lära dig att göra egna spel, hemsidor, appar, robotar och andra spännande grejer kopplat till teknik och programmering. Anmälan >> (öppnar en vecka före eventet).
 
Måndag 8 maj: Träff CoderDojo Sandviken
en plats där du kan lära dig att göra egna spel, hemsidor, appar, robotar och andra spännande grejer kopplat till teknik och programmering. Anmälan >> (öppnar en vecka före eventet).

Tisdag 9 maj: Nätverksträff för kvinnliga nätverket Prisma
Från handlare till e-handlare - trender och utveckling inom e-handel. Ulric Jansson från föreningen Mellansveriges E-handelscentrum berättar. Inbjudan kommer ut inom kort.
 
Nytta & Nöje
Malin Rogström ny chef på Sandbacka Science Park
Den 24 april börjar Malin sitt nya arbete som chef för Sandbacka Science Park i Sandviken. Sin första vecka på jobbet kommer hon att delta på Sveriges Innovationsriksdag mellan den 24-26 april. Här kommer hon att träffa andra science parks representanter från hela Sverige, politiker och näringslivsrepresentanter. Så det är direkt in i "het luften" så att säga. 
Utveckling, innovation, projekt och samverkan kommer att stå i fokus framöver för Malin. Vi hälsar henne hjärtligt välkommen till Sandbacka Park Utveckling.
Läs mer om Malin >>
KickStart digitalisering hjälper regionens företag att öka konkurrenskraften
Teknikföretagen och IF Metall i samverkan med Tillväxtverket, arrangerar en serie seminarier, Kick-start digitalisering, med start den 12 april, som ska hjälpa företag inom industrin att komma igång med sin digitaliseringsresa. Seminarierna går på olika platser i Sverige och kommer nu till Sandviken och Sandbacka Park.
FindIT arbetar intensivt för att öka kunskapen om digitalisering och att hjälpa företagen i nätverket att utnyttja alla de fördelar den ger. Vi välkomnar därför KickStart digitalisering med förhoppningen att det sätter igång tankar, idéer och skapar nya samarbeten. Läs mer här >>
Xlent nytt företag på Sandbacka Park
September i fjol tog Xlent fäste i Gästrikland. Per Hedqvist, konsult på Xlent, fick i uppdrag att etablera ett nytt kontor. IT-konsultföretaget ville komma närmare sina kunder i regionen. Varifrån verksamheten skulle bedrivas var för Per inget svårt val. 
    – Sandbacka Park erbjöd det som ingen annan teknikpark kunde erbjuda. Jag hade i uppdrag att hitta ett rymligt kontor anpassat efter vår bransch. Potentialen fanns hos Sandbacka Park. Våra kunder sitter under samma tak och ytorna fanns här, säger Per Hedqvist, ansvarig för Xlents kontor i Sandviken.
Läs hela intervjun >>
Ulric Jansson förstärker på Sandbacka Park
Vi hälsar honom hjärtligt välkommen till Sandbacka Park Utveckling. Ulric kommer senast från ett projektledaruppdrag på Högskolan i Gävle. Parallellt med engagemanget på Sandbacka driver Ulric en förstudie inom projektet Framtid Haga i Hofors samt utbildar inom projekt och projektledning nationellt.
Ulric är något av en återvändare på Sandbacka, han har tidigare varit hyresgäst i början av 2000 och har under åren dessutom deltagit i olika projekt med utgångspunkt i Sandbacka Park. Uppdraget denna gång är att jobba med nya och pågående processer som Sandbacka Park driver och vara en generell resursförstärkning.
Nya medarbetare till expanderande företag

CGI Gävle söker Verksamhetskonsult för skogsbruket, Erfaren systemutvecklare, Java developer, Lösningsarkitekt inriktning GIS och Projektledare till branschlösningar inom skogsbruk.

JRJ expanderar och söker erfarna el-konstruktörer och PLC.

Prevas i Gävle letar Erfarna systemutvecklare.


Sandvik i Sandviken söker Senior Developer M3 Integration, Lead Service Arichitect, Domain Architect och IT Solution Lead - Intrastructure.


Sogeti i Gävle söker  Business Intelligence-konsult.

XLENT  i Sandviken söker Erfarna konsulter.

ÅF i Gävle letar efter Driven Administratör och Drivna anläggningskonstruktörer inom processindustri.
I hela Sverige söker Vi söker fler broingenjörer till vårt starka bro- och anläggningsteam.
Besöksadress: Spångvägen 10, Sandviken, Postadress: Sandbacka Park, 811 32 Sandviken, 
Telefon: 026 - 24 82 08 (vxl), Fax: 026 - 24 82 01, E-post: info@sandbackapark.com

Vill du ändra hur du tar emot dessa e-postmeddelanden?
Du kan uppdater dina inställningar eller avregistrera dig från listan.


This email was sent to <<E-post adress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sandbacka Park Utveckling · Spångvägen 10 · Sandviken 811 32 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp