Copy

Visa i webbläsaren >>
Nyhetsbrev februari 2021

På gång

Detta är ett urval av aktiviteter som vänder sig till alla intresserade oavsett om man jobbar på Sandbacka Park eller ej. Information om föranmälan eller andra begränsningar hittar ni via länkarna. Mer om våra aktiviteter hittar du under "På Gång" på www.sandbackasciencepark.se
Starta Eget - kvällskurs 6 tillfällen
Kursstart tisdag den 23/3 kl. 18 - 21 och ges av Folkuniversitetet. Där du som deltagare får möjligheten att utarbeta en affärsplan enligt verksamt.se. Varje tillfälle innehåller föreläsningar, workshops och erfarenhetsutbyte.
Läs mer på Näringsliv & arbete Sandvikens kommun >>

Nytta & nöje

Panta Smartare!
Så heter UF-företaget som Noah Langert- Hedman driver där han genom att ställa ut sina uppsamlingskärl för pant på företag, skolor och föreningar skänker pengar till den välgörenhet som stället själva väljer. På Sandbacka Science Park har vi valt ”Hand in Hand Sweden”, en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom. Vi gillar hållbarhetstänket och önskar Noah lycka till med företagandet!
Läs mer om Noahs UF Panta Smartare här
Nyfiken på vårt jobb med Hållbarhet? Ta kontakt med Kenneth Sjöholm.
Vi välkomnar Linnea
Linnea Gibbs, ny affärsutvecklare och delprojektledare på FindIT. Hennes roll kommer att vara att hjälpa företag med digitalisering och digital säkerhet.
Linnea har en bred bakgrund inom projekt och affärsutveckling. Är utbildad affärsutvecklare och har bland annat arbetat som projektkoordinator på Movexum, verksamhetsledare på Drivhuset Gävleborg. Arbetat som affärsutvecklare och projektledare på en start-up som ville digitalisera sitt erbjudande inom vattenrening och sanitet. Varmt välkommen till Sandbacka Science Park! 
Läs mer om Linnea och hennes roll på FindIT >>
Hur jobbar du med hållbarhet??
Vi behöver ytterligare företag att besvara enkäten om intresse för hållbarhet, detta för att kunna bygga ett ”skattningsverktyg”
Tillsammans med Högskolan i Gävle tar vi nu fram ett verktyg för att hjälpa ditt företag att ställa om mot en hållbar framtid och göra bättre affärer. 
Enkäten hittas via länken nedan och tar cirka tio minuter att svara på. Vi uppskattar eran medverkan.  
För mer info och länk till enkäten >> 
Nya medarbetare till expanderande företag
Nedanstående företag letar efter nya medarbetar i våran region, klicka på loggan så kommer du till företagets hemsida och lediga jobb.
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, för att kunna sända dig detta nyhetsbrev. Den information som finns är namn och e-postadress. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är uppgift av allmänt intresse och myndighetsutövning. Dina uppgifter kommer att sparas tills du själv avanmäler dig från detta nyhetsbrev (kan göras via länk längre ned). Vi komma ej att dela dina personuppgifter med en tredje part.
Sandvikens kommuns dataskyddsombud nås på dataskyddsombud@gavle.se. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@sandbackasciencepark.se. eller via dataskyddsombudet. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen. 
 
Hemsida Sandbacka Science Park
Facebook Sandbacka Science Park
LinkedIn
Instagram
Besöksadress: Spångvägen 10, Sandviken, Postadress: Sandbacka Park, 811 32 Sandviken, 
Telefon: 026 - 24 82 40 (vxl), E-post: info@sandbackasciencepark.se

Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan.


This email was sent to <<E-post adress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sandbacka Park Utveckling · Spångvägen 10 · Sandviken 811 32 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp