Copy
Confidencen Nyhetsbrev

2023s första nyhetsbrev är äntligen här med lite skvaller om vad som har hänt i det senaste samt smakprov på vad som är på gång. Vi hoppas att ni längtar lika mycket som vi gör efter säsongens fullspäckade generalprogram som kommer i slutet av mars månad. Håll utkik efter det + biljettsläpp som sker i samma veva! Vi längtar till att få se er igen!

À bientôt!
 

Mysteriet på Confidencen
 
29-30.4
Vår uppskattade musikaliska spökhistoria är äntligen tillbaka i form av flera skolföreställningar och framförallt två publika datum i slutet av april!

Till levande musik och med en spökrädd spökensemble får vi möta drottning Lovisa Ulrika och kung Adolf Fredrik i deras jakt efter den försvunna drottningkronan. Tillsammans reser de till vår tid i form av spöken, problemet är bara att de är rädda för… just det.. spöken…! 

Biljetter till föreställningarna släpps i samband med generalprogrammet i slutet av mars!
Sixth Edition for Other Music
 
19.3
Säsongens första gästproduktion är avslutningskonserten för Sixth Edition Festival for Other Music.

Två uruppföranden: Kristofer Svenssons Som regn för cembalo framförd av Daniel Walden och ett nytt stycke av Ellen Arkbro på beställning av festivalen för en 12-manna ensemble med musiker från Berlins Harmonic Space Orchestra.
 
Läs mer om konserten på vår hemsida confidencen.se/guests

Utlysningar på Confidencen!
 
3.3-1.5 (Pågående)
20.1-1.3 (Avslutad)

Nytt för i år är vi inte bara har en, utan två utlysningar inför Confidencen Opera & Music Festival 2023.

Vad som tidigare kallats för Confidencen Opera & Music Academy har fått nytt namn till Young Artist Program. Mellan den 20 januari och 1 mars kunde sångare från hela världen söka till Confidencen Opera & Music Festival YAP (Young Artist Program) och detta år blev det rekord i antal som sökte! Det kommer bli en utmaning för juryn att välja ut endast 6 sångare av alla dessa imponerande ansökningar.

Den andra och pågående utlysningen är Baroque Orchestra Academy. Det här är en helt ny kurs som Confidencen vill erbjuda unga baroqueintresserade musiker att ta del av. Klicka gärna på länken nedan för mer information om vad kursen har att erbjuda samt hur du ansöker. Lycka till!

3.3-1.5 Baroque Orchestra Academy 
Presentkort
 
Bjud dina nära och kära på en upplevelse utöver det vanliga på Sveriges äldsta rokokoteater!

Presentkortet utfärdas på valfritt belopp och skickas till önskad adress i en specialdesignad kuvertficka tillsammans med inbetalningskort. Presentkorten är giltiga hela säsongen 2023 och kan beställas via e-post, telefon eller klicka helt enkelt på den rosa knappen.
 
Beställ Presentkort här
 
FÖRSÄLJNING
 Confidencen, Slottsallén 3, 170 79 SOLNA
 
Facebook
Vår hemsida
Instagram