Copy
Confidencen Nyhetsbrev
8 juli 2020
Nyhetsbrev #51
Confidencen Opera & Music Festival i nytt format!


Sommaren är här och skapelsen är pyntad till fest. Men tillvaron är inte som vi kände den för bara några månader sedan. Människans ständiga behov av genuina möten med varandra är större än någonsin, samtidigt som vi i omsorg och solidaritet med varandra behöver hålla fysisk distans och undvika att träffas som vi är vana. Mitt i denna nya verklighet vill Confidencen Opera & Music Festival bjuda in till musikaliska och mänskliga möten i linje med, och respekterande de rådande rekommendationerna från våra myndigheter. I augustigrönskan träffas vi till musikfest i Ulriksdals vackra slottspark för att tillsammans med årets festivalartister fira tillvarons goda krafter, inspireras av musikglädjen, tröstas av skönheten och tillsammans hoppas på en god framtid. 

Olof Boman, konstnärlig ledare för Confidencen Opera & Music Festival


Foto: Martin Hellström

Confidencen Opera & Music Festival 2020
Program 13
 16 augusti 
 

13/8 Torsdag Öppningskonsert: En confidence - Teatermusik
14/8 Fredag Konsert: En confidence - Dancing with Bach (Skivrelease efter konserten)
15/8 Lördag Kammarkonsert: A Decoration of Silence kl. 13.00
15/8 Lördag Orkesterkonsert kl. 15.30
15/8 Lördag Orkesterkonsert kl. 18.00
16/8 Söndag Akademikonsert - Membra Jesu Nostri kl. 13.00
16/8 Söndag Festkonsert kl. 18.00

Observera att antalet biljetter till konserterna är begränsat med omtanke om vår publik och medverkande artister.

 
Läs mer och boka här
Confidencen Opera & Music Festival Academy
 
Stipendiaterna Ingrid Berg, Mathilda Bryngelsson, Emilia Utter Mangsbo och David Risberg tilldelas stipendium om vardera 15.000 kronor. 

Den veckolånga sommarakademien där stipendiaterna får fördjupa sina kunskaper om barockens stilideal avslutas den 16 augusti med konserten Jesu Membra Nostri då de framför Buxtehudes mästerverk tillsammans med coacherna Anders J. Dahlin, Johan Hansson Lindström och Confidencen Opera & Music Festival Orchestra. Konserten livestreamas.
Med stöd från Anders Walls stiftelse
.
Läs mer och boka här
Guidade visningar i augusti
 
Följ med på upptäcktsfärd i teatern och introduceras till Confidencens spännande historia med våra kunniga guider! Visningarna ges varje helg under augusti månad samt dagligen under Confidencen Opera & Music Festival 13  16 augusti.

Visningarna sker i små grupper. Biljetter köps i förväg på hemsidan eller i mån av plats i biljettkassan från en halvtimme innan den första guidningen för dagen börjar.
Läs mer och boka här
BILJETTELEFON
Under juli månad hänvisas biljettkunder till Nortics kundtelefon: 
0455-619700

 
FÖRSÄLJNING
Facebook
Website
Instagram