Copy
Confidencen Nyhetsbrev
23 april 2020
Nyhetsbrev #47
Avnjut Valborgsmässokonserten hemma på divanen!


Vissa traditioner vill man inte missa, däribland den årliga Valborgsmässokonserten. I tider som dessa, när ni inte kan komma till oss, så kommer vi till er! Stockholms kammarkör hälsar våren välkommen i Confidencens vackra teatersalong under ledning av Florian Benfer. Konserten inleder en serie av livesända evenemang som kommer äga rum under våren. Valborgsmässokonserten livestreamas den 30 april kl. 19.00 på YouTube. Länk kommer finnas på Facebook och i kalendariet på vår hemsida. Konserten kommer finnas tillgänglig att se fram till ett dygn efter sändningstillfället.

Vi följer noga de råd och direktiv som Folkhälsomyndigheten ger och kommer fortlöpande att anpassa all verksamhet med omtanke om vår publik och våra medarbetare. I kalendariet finns den senaste informationen om våra evenemang och livestreamningar. Håll utkik där!

Till kalendariet
Visningar livesänds för skolklasser i maj
 
För lågstadieklasser livesänds den spännande visningen Confidencens hemligheter – En upptäcktsfärd bland skrymslen och vrår. Lollo och Maggan (Marie-Louise Baptiste och Marguerite Dulondel) guidar barnen upp på teatervinden, bakom kulisserna och visar de magiska maskinerna som kan framkalla åska, muller och changement à vue.
Om
du är lärare och vill boka in din klass, vänligen maila info@confidencen.se. 
 
Stöd Confidencen
- köp ett presentkort!
 
Med presentkortet stöttar du teaterns verksamhet och får en oförglömlig upplevelse på köpet... bara lite längre fram i tiden!

Presentkortet utfärdas på valfritt belopp och skickas till önskad adress i en specialdesignad kuvertficka tillsammans med inbetalningskort. Presentkort är giltiga till och med säsongen 2021 och kan beställas via e-post eller telefon.
Beställ presentkort
Följ oss på Facebook och Instagram
 
Följ livet på teatern och håll dig uppdaterad kring vårt livestreamade utbud. 
Just nu har vi en kampanj på Instagram där du som kommenterar inlägget från 22 april får DVD:n 15 minuter med Kjerstin Dellert
hemskickad.

Som det står på konvolutet: "Ett rörelseprogram för dig som sällan eller aldrig brukar gymnastisera för mycket!". Passande gymnastique à la quarantaine ackompanjerad av Chopins Nocturne i b-moll.
Facebook
Instagram
CONFIDENCENS HEMSIDA
E-post: info@confidencen.se

TELEFON Biljettkassa (Telefontid tisdag-fredag kl.12-15): 
08-85 60 10
 
FÖRSÄLJNING
Website