Copy
Stay tuned on the maker movement in Norway

1.–2. september er det klart for Create oppfinner- og skapefestival  i Stavanger Forum, –festivalen som hyller innovasjon, skaperglede og kreativitet.

Create får mange fellestrekk med et Maker Faire, hvor en får muligheten til å oppleve alt det kule og rare som skapes rundt om i hus og garasjer. På utstillingen får du også møte mange av de mest spennende startupene i Norge som tar i bruk ny teknologi og delingskulturen til å utvikle nye ideer og produkter.

På fredagen arrangeres Create Talks som hovedsakelig retter seg mot studenter og bedrifter. Temaene for foredragene er kunstig intelligens, produksjon og innovasjon, grønn mote, making, merkevarebygging og den nye skaperbevegelsen! 

Lørdag er en fin dag å ta med seg familien. Det blir mange spennende aktiviteter både for store og små og ikke minst dronekonkurransen Bouvet Drone Racing League.

Create arrangeres av Creator Makerspace og Stavanger Forum, sammen med mange bedrifter, skoler og organisasjoner. Norway Makers er stolt samarbeidspartner. 

En sykkel med tak og vegger? Podbike er en elektrisk sykkel på 4 hjul. Med karosseri for bedre beskyttelse ved ulykker og dårlig vær er den spesialdesignet for nordiske forhold. Sykkelen har plass til en voksen og 2 små barn. Hvis du kommer til Create, så kan du som en av de aller første få teste ut prototypen!

I forbindelse med Create, oppfinner- og skapefestival tilrettelegges 2000 kvadratmeter med bane for tidenes første Bouvet Drone Racing League. Flotte premier og et fantastisk oppsett både for piloter og besøkende.

Kan det fly? Kan det flyte? Eller kan det tåle vekten av en mann? Kan du lage et sverd som deler et eple? Lyst å eksperimentere med estetikk, former og rom? Kanskje bygge en robot arm? Papperiet tilbyr fri konstruksjon i mengder med papp, lim og hyssing på sin stand. Ta med god fantasi og gjerne dine barn for kreative aktiviteter!

MX-Phoenix, en hexapodrobot med 18 robotservoer (MX-64T og MX-106T) som drives av en Teensy 3.6 mikrokontroller. Alle bevegelser koordineres ved hjelp av en dynamisk gang-algoritme (DynaZgait engine) som Kåre Halvorsen har utviklet og programmert. 

Junkyard Studio AS tilbyr norsk, håndlaget kunst og design av høy kvalitet. Alle produktene blir laget på gjenbruk- og Upcycle/Superuse-konseptene, som vil si at man bruker gamle og kasserte/ødelagte gjenstander og gir dem nytt liv ved å forvandle dem til helt nytt design. 

Norway Makers ønsker å bygge en kultur for skaperglede og innovasjon. Dersom det er noe du ønsker å tipse oss om, send oss en epost til: info@norwaymakers.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Norway Makers · Ullevållsveien · Oslo, 0171 · Norway