Copy
Nyheter om skaperbevegelsen i Norge
Det neste året blir det skaperfestivaler i 10 norske byer.

Skaperfestivaler på 10 steder i Norge!

I 2016 ble den første Skaperfestivalen arrangert på Deichman hovedbibliotek i Oslo. Nå sprer festivalkonseptet seg til Tromsø, Trondheim, Bergen, Sandnes, Arendal, Porgrunn, Sarpsborg, Ås og Gjøvik.

Festivalene er en del av Skaperskolen.no som lages av Naturfagsenteret og de regionale vitensentrene i Norge med støtte fra Sparebankstiftelsen DnB og Tekna. Mer informasjon om skaperfestivalen i Norge finner du her.

Siste frist til å melde seg på Oslo Skaperfestival

11.–12. oktober er det igjen klart for Oslo Skaperfestival på Deichman hovedbiblioteket. I 2018 var det over 4000 deltakere, deriblant 500 spesielt inviterte elever fra ungdomsskolene i Oslo.

Du har nå anledning til å melde deg på Oslo Skaperfestival 2019 som foredragsholder, kursholder eller utstiller. Søknadsfristen er 15. september. 

Skaperkonferansen 2019

28. september 2019 arrangeres konferanse av og for deg som organiserer et skaperverksted på Creator Makerspace i Stavanger. Del erfaringer om felles utfordringer og løsninger på det å drive et skaperverksted/makerspace med likesinnede fra hele Norge. På Skaperkonferansen 2019 kan du delta på verksteder og aktiviteter der du får bruke både teknologi og hender kreativt. Og sist men ikke minst, bli kjent med den fine gjengen på Forus Lab og Creator Makerspace. Påmelding her.

Norway Makers ønsker å bygge en kultur for skaperglede og innovasjon. Dersom det er noe du ønsker å tipse oss om, send en epost til: info@norwaymakers.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Norway Makers · Ullevållsveien · Oslo, 0171 · Norway