Copy
Stay tuned on the maker movement in Norway

Trondheim Maker Faire er igang! På årets festval er det med enn 40 utstillere som viser frem alt fra kunst til droner, store maskiner til små mikrokontrollere.

Maker Faire er et internasjonalt festivalkonsept som hyller skaperglede, kreativitet og oppfinnelser som arrangeres på over 150 steder rundt omkring i verden. Det er fjerde gang festivalen arrangeres i Trondheim som i år programmeres av Technoport og markerer høydepunktet på en hel uke, Trondheim Playground, med fokus på kreativitet og innovasjon. Kom på Maker Faire og bli inspirert!

Vi minner også om de andre skaperfestivalene som arrangeres i Norge de neste ukene. 

Create oppfinner- og skapefestival arrangeres i Stavanger Forum 1.–2. september.

29.–30. september arrangeres Oslo Skaperfestival. Det er fortsatt mulig å melde seg på som utstiller, foredragsholder og kursholder. Søknadsfristen er 1. september og skjer via dette nett-skjemaet.

Reparasjonsbølgen brer om seg. På årets festival kan du få reparert dine gamle jeans ved hjelp av de fine folka i Livid Jeans.

Arveng Technologies viser deg hvordan du kan styre droner ved hjelp av hånd-bevegelser.

Lær kidsa lodding på standen til Vitensenteret i Trondheim.

Realfagtstaltentene vil vise fram noen elevprosjekter og roboten de har laget. Roboten skal være med på First Global Robot Olympics konkurransen i USA i sommer.

Norway Makers ønsker å bygge en kultur for skaperglede og innovasjon. Dersom det er noe du ønsker å tipse oss om, send oss en epost til: info@norwaymakers.org


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Norway Makers · Ullevållsveien · Oslo, 0171 · Norway