Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - april 2015
Tak for din støtte til BROEN.
I dette nyhedsbrev vil vi fortælle nyt om vores indsats med at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem sport, spejder, musik, teater og andet i lokale foreninger.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN.
Har du lyst til at hjælpe os mere, så kan du støtte via MobilePay på: 22848576 eller blive medlem af BROEN Danmark:
Støt BROEN og hjælp flere udsatte børn til en aktiv fritid
Benny Andersen PrisenBenny Andersen Prisen 2016: De frivillige i alle BROENs lokalforeninger var indstillet for deres indsats for udsatte børns fritidsliv. Benny  Andersen overrakte selv 2. præmien ved en konference om børn i marts.
Find mere om Benny Andersen-prisen til BROEN
BROEN Årskonference 2016Årskonference i BROEN 2016: 18 ud af 22 lokalforeninger var i marts samlet til det årlige "fætter-kusine-træf" i BROEN-familien. Udvikling af nye idéer var i højsædet, godt faciliteret af Playmaker Mette Ullersted. Knap 60 frivillige deltog.
Find mere om Årskonferencen i BROEN
BROEN Halsnæs logoNy BROEN: Det seneste medlem af BROEN-familien har meldt sig på banen. BROEN Halsnæs er oprettet og er nu ved at organisere sig, så man kan begynde at støtte udsatte børn og unge i hele kommunen.
Find mere om BROEN Halsnæs
Stærke Fællesskaber logoStærke Fællesskaber: CERTA og Trygfonden har udgivet en rapport om, hvad der skaber modstandskraft mod radikalisering og voldelig ekstremisme. Unges deltagelse i lokale foreninger er ét effektivt virkemiddel. BROEN blev fremhævet som godt eksempel ved en konference om emnet på Christiansborg.
Find mere om modstandskraft og stærke fællesskaber
Feriehjælp 2016: I vinterferien hjalp BROEN Guldborgsund, Lolland og Tønder en håndfuld børn/unge til at deltage i stævner og træningslejre. BROEN Danmark forventer at kunne afsætte midler til, at udsatte børn og unge også kan deltage i træningslejre eller stævner i sommerferien. Støtten formidles via vores lokalforeninger.
Find mere om støtten til ferieaktiviteter
Herlev KarateklubDen gode historie: I en familie i Herlev har BROEN hjulpet en stor dreng til at gå til boksning efter at være kommet ud fra ungdomsfængsel. Det førte til en god kontakt, og i dag hjælper BROEN også de to andre sønner til at være aktive i gode fællesskaber i fritiden, hhv med fitness og karate. Desuden giver en frivillig fra BROEN Herlev lektiehjælp til den yngste dreng i nulte klasse og støtter de to ældste i valg af uddannelse.
 Find mere om hjælp fra BROEN, der gør en forskel
Fritidspuljen logoBROEN samarbejder: Fritidspuljen har til formål at støtte børn og unge fra flygtningefamilier på den lave integrationsydelse. Puljen på 10 mio. kr. koordineres af Dansk Flygtningehjælp, og BROEN er med til at henvise til at søge hos Fritidspuljen.
Find mere om Fritidspuljen
Støt BROEN: Som medlem af BROEN er du med til at støtte lokalforeningerne med at hjælpe flere udsatte børn og unge til en aktiv fritid. Man kan også vælge at støtte med en donation eller et sponsorat uden at være medlem.
Find mere om, hvordan du kan støtte BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by MailChimp