Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - juli 2016
Tak for din støtte til BROEN.
I dette nyhedsbrev vil vi fortælle nyt om vores indsats med at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem sport, spejder, musik, teater og andet i lokale foreninger og klubber. I 2015 hjalp BROEN mere end 3.000 børn til en meningsfuld fritid.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN.
Har du lyst til at hjælpe os mere, så kan du støtte via MobilePay på: 22848576 eller blive medlem af BROEN Danmark:
Støt BROEN og hjælp flere udsatte børn til en aktiv fritid
Ministerbesøg hos BROEN: "Frivillige gør, hvad systemet ikke kan!" Det var social- og indenrigsminister Karen Ellemanns vurdering af betydningen af den frivillige indsats i BROEN for udsatte børn og unge, der ellers ikke vil være en del af gode fællesskaber i idræts- og fritidsforeninger. Hun besøgte den 23. maj BMX-klubben i Køge for at høre om erfaringer i BROENs lokalforeninger fra Køge, Herlev og Næstved og fra samarbejdspartnere i lokale foreninger og i Køge Kommunes børn- og ungeområde.
Find mere om socialministerens besøg hos BROEN
Cykler for udsatte børn: 30 motionscyklister hopper den 9. juli i sadlen og cykler 900 km rundt i Jylland til fordel for BROEN Tønder og indsatsen for udsatte børns fritidsliv. Turen går fra Toftlund i Sønderjylland til Skagen og retur med ankomst den 13. juli. Rytterne forventer at indsamle 150.000 kr. fra sponsorer.
Find mere om Tour de BROEN 2016
Ambassadører for BROEN: Til vores store glæde har de første to sportsstjerner sagt ja til at blive ambassadører for BROEN, nemlig håndboldspilleren Johan Hansen og svømmeren Jeanette Ottesen. De har et stort ønske, at også udsatte børn skal opleve glæden ved sport.
Vi byder Johan og Jeanette velkommen og glæder os til samarbejdet!
Find mere om ambassadørerne for BROEN
Bliv medlem og støt BROEN: Vi arbejder hårdt på at opbygge en medlemsorganisation, som kan godkendes af SKAT. Det vil give privatpersoner og virksomheder mulighed for at få et fradrag, når de vælger at støtte BROENs indsats økonomisk.
Vi skal inden den 1. oktober nå op på mindst 200 medlemmer. Det svarer til godt 2 personer i hver kommune i Danmark. Det må være muligt!? Det koster 100 kr. om året eller ca. 8 kr. om måneden at være medlem.
Find mere om at blive medlem af BROEN
Feriehjælp 2016: Sammen med Bikubenfonden kan BROEN igen i år yde særlig støtte til, at udsatte børn og unge kan deltage i træningslejre eller stævner i sommerferien. Støtten formidles via vores lokalforeninger. Indtil videre har vi givet støtte til mere end 150 børn, og vi forventer at komme over 200 i løbet af sommeren.
Find mere om støtten til ferieaktiviteter
Den gode historie: En mor har sendt en hilsen til BROEN Haderslev for at fortælle, hvor meget det betød for hendes datter på 9 år og hende selv, at pigen med støtte fra BROEN kunne fortsætte med at gå til ridning. Det har hjulpet den lille familie gennem en svær periode med psykiske problemer hos moren og en anbringelse af datteren uden for hjemmet. Nu er de heldigvis kommet ud på den anden side og sammen igen.
 Find mere om hjælpen, der gav magi i hverdagen
BROEN samarbejder: Ved Folkemødet på Bornholm deltog BROEN i en fælles stand med temaet "#BygBroTilBørnsDrømme". Det skete i samarbejde med Børnehjælpsdagen, Plejefamiliernes Landsforening og Projekt Netværket for tidligere anbragte. Med fire dages arrangementer og aktiviteter om børns drømme satte vi sammen et stærkt fokus på udsatte og anbragte børn og unges trivsel. BROEN bidrog med debat-Duplo-brobygning med indlagte benspænd fra Bikubenfonden, Skandia Danmark, Lær for Livet og Vordingborg Kommune.
Find mere om Byg Bro Til Børns Drømme og Folkemødet 2016
Støt BROEN: Som medlem af BROEN er du med til at støtte lokalforeningerne med at hjælpe flere udsatte børn og unge til en aktiv fritid. Man kan også vælge at støtte med en donation eller et sponsorat uden at være medlem.
Find mere om, hvordan du kan støtte BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2016 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by MailChimp