Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - november 2015
Tak for din støtte til BROEN.
Med vores nyhedsbrev fortæller vi nyt om vores indsats med at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem vores 20 frivillige lokalafdelinger.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN.
Danskernes Idrætspris 2015: Fire af BROENs lokalafdelinger er med som regionale finalekandidater i Danskernes Idrætspris. Det er BROEN Svendborg og BROEN Nyborg, BROEN Tønder og BROEN Vejle som del af Aktiv Fritid. Giv dem en stemme inden den 13. november og hjælp dem videre mod finalen.
Find mere om BROEN og Danskernes Idrætspris
Børnesagsprisen 2015: BROEN er også indstillet som én af tre kandidater til årets Børnesagspris. Det sker, fordi BROEN er med til at bygge bro fra udsathed til et aktivt fritidsliv for børn fra udsatte familier. Vinderen afsløres ved den børne- og ungdomspolitiske høring på Christiansborg den 24. november, arrangeret af Børnesagens Fællesråd.
Find mere om Børnesagsprisen
Ferieaktiviteter: I samarbejde med velgørenhedsportalen Charii.com har BROEN indsamlet penge til, at udsatte børn kan deltage i aktiviteter i vinterferien 2016. De 5.015 kr. er bidrag fra privatpersoner, der hermed støtter BROENs indsats for, at udsatte børn og unge kan være med på træningslejre, stævner og feriecamps sammen med deres holdkammerater.
Find mere om onlineindsamlingen til ferieaktiviteter
Den gode historie: BROEN har denne sommer hjulpet Alexander på 15 år til træningsstævne i Sverige med det danske U-15 ishockeylandshold, som han er holdkaptajn for.
Alexanders mor er enlig, kommer fra Ukraine og er ramt af kræft efter ulykken i Tjernobyl. BROEN Aalborg har hjulpet Alexander med at spille i AAB, og han er blevet så dygtig, at han er kommet på landsholdet. Men det er dyrt at deltage i træningslejre og –stævner for den lille familie, og derfor valgte BROEN at støtte hans deltagelse i stævnet i sommerferien.
Find mere om hjælp, der gør en forskel
BROEN samarbejder: BROEN Nyborg har gennem et par år støttet børn med særlige behov som ADHD og autisme til at deltage i skydeprojektet "Fokus - ro og koncentration gennem skydeidræt" i samarbejde med DGI, den lokale skytteforening og Nyborg Kommune. De gode erfaringer fra dette og lignende projekter præsenteres på en konference hos DGI den 5. november, hvor BROEN deltager.
Find mere om Fokus-projektet hos DGI
BROEN events: Juleløbet "2412Run" finder sted den 24. december om formiddagen, hvor man både kan få motion og støtte børn til en aktiv fritid. Det er gratis at deltage - frivillige bidrag og sponsorstøtte går til den lokale afdeling af BROEN.
2412Run Horsens støtter BROEN Horsens - find mere om 2412Run Horsens
2412Run Vojens støtter BROEN Haderslev - find mere om 2412Run Vojens
Støt BROEN: Som medlem af BROEN er du med til at støtte lokalafdelingerne med at hjælpe flere udsatte børn og unge til en aktiv fritid. Man kan også vælge at støtte med en donation eller et sponsorat. 
Find mere om, hvordan du kan støtte BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2015 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp