Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - december 2015
Tak for din støtte til BROEN.
I vores nyhedsbrev fortæller vi nyt om vores indsats med at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid sammen med andre børn og unge.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN.

Og så vil vi ønske dig og dine en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Vi ser frem til et nyt og spændende år i 2016! :-)
Børnesagsprisen 2015: BROEN Danmark blev modtager af årets Børnesagspris. Den blev overrakt ved Børnesagens Fællesråds høring om ungdomskriminalitet på Christiansborg i november. Med prisen fulgte en skulptur og 20.000 kr. til BROENs arbejde.
Find mere om Børnesagsprisen til BROEN
Danskernes Idrætspris 2015: BROEN Tønder fik næsten hveranden stemme i P4's distrikt Syd og er dermed videre i finalen. Vinderen afsløres ved et stort tv-show i Herning den 9. januar 2016.
Find mere om BROEN Tønder og Danskernes Idrætspris
Ny lokalafdeling af BROEN: I samarbejde med "Fritid til Alle" i Hedensted Kommune opretter BROEN Danmark en ny afdeling. BROEN Hedensted stiftes den 5. januar 2016, og den bliver nummer 21 i BROEN-familien.
Find mere om BROEN Hedensted
Den gode historie: ”Siden BROEN Lolland gav XX ( dreng på 14 år) muligheden for at komme fast i svømmehallen sammen med sine kammerater, har han udviklet sig helt vildt! Fra at være en stille dreng, der sjældent åbnede munden, er han nu en dejlig, velfungerende dreng, der gerne giver udtryk for sine meninger, og som nu er blevet valgt til formand for elevrådet.”
Historien stammer fra en kontaktlærer for drengen, der er blevet hjulpet af BROEN Lolland.
Find flere gode historier om BROEN
BROEN samarbejder: I Silkeborg indgår BROEN Silkeborg i et samarbejde om at hjælpe børn fra flygtningefamilier ud i fritidsaktiviteter, hvor de kan være sammen med børn fra lokalområdet. Projekt AIS - Aktiv Integration Silkeborg - er et samarbejde mellem integrationsafdelingen i Silkeborg Kommune, DGI, Ungdommens Røde Kors, Røde Kors og BROEN Silkeborg. Mere end 40 børn er indtil videre blevet hjulpet i projektet.
Find mere om projektet i Silkeborg
BROEN events: Den 24. december er BROEN med til at arrangere juleløbet 2412Run i Horsens, Vojens og Haderslev. I tidsrummet kl. 9-12 kan man møde op og gå eller løbe om den lokale sø. Børn, voksne, hunde og barnevogne kan være med, og det er gratis at deltage. Overskuddet fra frivillige bidrag og sponsorer går til at hjælpe børn i lokalområdet.
2412Run Horsens støtter BROEN Horsens - find mere om 2412Run Horsens
2412Run Vojens og 2412Run Haderslev støtter BROEN Haderslev - find mere om 2412Run Vojens/Haderslev
Støt BROEN: Som medlem af BROEN er du med til at støtte lokalafdelingerne med at hjælpe flere udsatte børn og unge til en aktiv fritid. Man kan også vælge at støtte med en donation eller et sponsorat.
Find mere om, hvordan du kan støtte BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Email
Email
Copyright © 2015 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp