Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark – julen 2020
Tak for din støtte til BROEN!
Dette er årets sidste nyhedsbrev med nyt om vores indsats med at hjælpe socialt udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem sport, spejder, dans, musik mm. i lokale foreninger og klubber.
MobilePay m hænderI 2019 hjalp vi i BROEN 5.225 børn og unge til en meningsfuld fritid gennem vores lokalforeninger.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at dele de gode historier i dit netværk.
Du kan også give støtte til et barns fritidsaktivitet i julegave, endda med skattefradrag, så gevinsten er dobbelt – både for et udsat barn og for dig selv.
Find mere om at støtte BROEN

De bedste julehilsner fra
BROEN Danmark
Tine Bryld Prisen 2020Glædelig jul og godt nytår: BROENs frivillige ildsjæle holder nu en velfortjent juleferie og er tilbage i begyndelsen af det nye år. Det samme gælder bestyrelsen og sekretariatet i BROEN Danmark.
Vi vil gerne ønske dig en stor tak for at følge vores arbejde og samtidig sige tak til alle vores samarbejdspartnere i erhvervsliv, fonde, andre børneorganisationer, ambassadører, medlemmer og økonomiske bidragydere.
Og ikke en mindst en tak af hjertet til vores engagerede frivillige i de nuværende 32 lokalforeninger!
(Fotos: Bjarke MacCarthy/Tine Bryld Prisen)

Hygge om bålEventyret om BROEN: Ved udnævnelsen af BROEN Danmarks første ungeambassadør fortalte Jan Asmussen fra Ungdomsskolen i Horsens et eventyr om BROEN og om Hans Søgaard, der startede det hele. Her er et lille uddrag:
"I dette eventyr hedder helten Hans, som har skullet overvinde masser af forhindringer og prøvelser, med fx at skaffe opbakning/frivillige, søge fonde og skaffe økonomi samt matche alle de mange ”eventyrlige” unge med de helt rigtige fællesskaber og dermed fået BROEN Horsens udbredt til næsten halvdelen af kongeriget Danmark. For at det har kunnet lade sig gøre, har Hans både været omsorgsfuld, utrolig dygtig og udvist en ufattelig ihærdighed."
Find hele eventyret om BROEN
GavebevisGiv en gave, der støtter hele året: Mangler du julegaven til den, der har alt? Du kan give en gave, der hjælper hele året! Og du kan udskrive vores gavebevis og lægge ved under juletræet. 🙂
En gave til BROEN er en gave til børn og unge fra socialt udsatte familier, som vi bygger broer for, så de kan deltage i gode fællesskaber i det lokale foreningsliv på lige fod med andre børn og gode rollemodeller.
Dit bidrag går ubeskåret til kontingent og nødvendigt udstyr for udsatte børn. Du kan også opnå fradrag i skatten, hvis du ønsker det.
Find mere om at give en gave til BROENs indsats
Maria dansDen gode historie: Marias forældre blev skilt, da hun var lille, og hun voksede op med to ældre brødre og en mor som enlig forsørger. Derfor var der ikke ret mange penge i hjemmet, og når budgettet strammede, var det svært også at finde pengene til børnenes fritidsaktiviteter.
“Jeg kan huske, at jeg blev rigtig glad. Det var starten på et danseeventyr. Det var starten på det sociale danseliv. Det var rigtig mange venner, man kom til at få. Det har været hele mit liv, at jeg kunne få lov til at danse.” Det fortalte Maria om støtten fra BROEN i interview i Go'Morgen Danmark.
Find mere om Marias dans i samtale med Jeanette Ottesen
2412Run logo2412Run i coronaform: Juleløbet 2412Run, der er en tradition flere steder i landet, afholdes igen i Horsens og Aalborg, men i år i en virtuel form pga. risikoen for coronavirus. Begge steder kan man deltage frem til og med den 24. december.
Som noget nyt hjælper DGI Storstrømmen de fire BROEN-foreninger i landsdelen med et BROEN 2412Run Storstrømmen til fordel for den lokale indsats. Her kan man deltage en af dagene den 24. til den 26. december.
Find mere om 2412Run i Horsens på Facebook
Find mere om 2412Run i Aalborg på Facebook
Find mere om BROEN 2412Run Storstrømmen på Facebook
Støt BROEN logoStøt BROEN: Du eller din virksomhed kan også gøre en forskel for udsatte børn og unges fritidsliv ved at:
- Give et økonomisk bidrag - engangs eller månedligt
- Støtte ved at tanke brændstof, købe el eller mobiltelefoni med en OK-aftale
- Oprette et legat eller arv i testamente
- Indgå et CSR-samarbejde
- Blive medlem af BROEN Danmark
- Blive frivillig i en lokalforening af BROEN
Find mere om at støtte BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2020 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Find privatlivspolitik for nyhedsbreve fra BROEN Danmark
Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp