Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - september 2016
Tak for din støtte til BROEN.
I dette nyhedsbrev finder du nyt om vores indsats med at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem sport, spejder, dans og andet i lokale foreninger og klubber. I 2015 hjalp BROEN mere end 3.000 børn til en meningsfuld fritid.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN.
Har du lyst til at hjælpe os mere, så kan du også give et beløb eller blive medlem:
Støt BROEN og hjælp flere udsatte børn til en aktiv fritid
Ny BROEN: En ny lokalforening af BROEN er snart klar til at hjælpe flere udsatte børn, når BROEN Varde oprettes ved en stiftende generalforsamling den 1. november 2016.
Find mere om BROEN Varde
Genbrug af sportsudstyr: Fritidsvejledningen i Struer Kommune, der bl.a. samarbejder med BROEN Struer, har lavet et genbrugslager for sportstøj og -udstyr. Her kan børn fra udsatte familier gratis få udstyr til deres sport.
Find mere om genbrugsprojektet i Struer
Kontanthjælpsloft: Fra 1. oktober træder et nyt kontanthjælpsloft i kraft. Det rammer bl.a. børnenes mulighed for at gå til noget i fritiden på grund af en strammere økonomi for en del børnefamilier. Andre familier frygter at miste boligen, fordi der ikke er råd til huslejen.
Find mere om kontanthjælpsloftet
Den gode historie: Lucas' mor er alene med 3 børn og sygemeldt på kontanthjælp. Derfor er BROEN Horsens gået ind med støtte til, at børnene kan gå til noget i fritiden. Lucas glæder sig nu til at komme afsted: "Han glæder sig helt vildt, og har allerede spurgt flere gange om, hvornår det er mandag, og han skal til fodbold igen,” fortæller hans mor.
 Find mere om Lucas og hjælpen fra BROEN
Frivillig Fredag 2016: Fredag den 30. september er den nationale frivillighedsdag i Danmark. Det markeres over hele landet med mange lokale arrangementer om det frivillige arbejde i lokalområdet.
Find lokale arrangementer på Frivillig Fredag
 
Bliv frivillig i BROEN: Du kan også gøre en forskel for udsatte børns fritidsliv som frivillig i en af BROENs 22 lokalforeninger. Se vores video og find lokalforeninger på BROENs hjemmeside.
Bliv frivillig i BROEN
Bliv medlem og støt BROEN: Vi arbejder hårdt på at opbygge en medlemsorganisation, som kan godkendes af SKAT. Vi skal inden den 1. oktober nå mindst 200 medlemmer.
Så meld dig ind i dag! Det koster 100 kr. om året eller ca. 8 kr. om måneden at være medlem og støtte indsatsen i vores 22 lokalforeninger.
Find mere om at blive medlem af BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2016 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp