Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - august 2016
Tak for din støtte til BROEN.
I dette nyhedsbrev finder du nyt om vores indsats med at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem sport, spejder, dans og andet i lokale foreninger og klubber. I 2015 hjalp BROEN mere end 3.000 børn til en meningsfuld fritid.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN.
Har du lyst til at hjælpe os mere, så kan du også give et beløb eller blive medlem:
Støt BROEN og hjælp flere udsatte børn til en aktiv fritid
Pulje til idræt for udsatte børn: Kulturministeriet har afsat en pulje på 6 mio kr. til at fremme idræt blandt udsatte borgere. BROENs indsats for udsatte børn - "Alle med på holdet" - er ét af fire projekter, der modtager støtte fra puljen.
Find mere om idrætspuljen for udsatte borgere
PriceRunner støtter BROEN Guldborgsund: Firmaet PriceRunner har indgået et samarbejde med BROEN Guldborgsund om at rejse penge lokalt til at hjælpe flere udsatte børn ud i fritidstilbud. Det har betydet 150.000 kr. til lokalforeningens arbejde, heraf har PriceRunner doneret 50.000 kr.
Find mere om samarbejdet med PriceRunner
Ny video om BROEN: Hvordan bygger vi bro for udsatte børn, og hvorfor er det så vigtigt at hjælpe? Det har vi prøvet at sætte billeder på i en ny video.
Se videoen hos BROEN
Den gode historie: En frivillig i BROEN Odense fortæller: "Jeg havde nogle drenge på 10 år med i en sportsforretning, hvor vi skulle købe et par fodboldstøvler og noget træningstøj. Drengene var lidt generte og meget ydmyge og sagde pænt tak for hjælpen. Samme aften ringede en af drengene til mig og spurgte, om han måtte sove i sit nye træningstøj, fordi han var så glad for det."
 Find flere af de gode historier om BROEN
BROEN samarbejder: BROEN Danmark har indgået et samarbejde med headspace, som tilbyder åben og gratis rådgivning til sårbare unge. Med samarbejdet bliver der bedre mulighed for både fritidsaktiviteter og rådgivning til udsatte og sårbare unge i de kommuner, hvor begge tilbud er til stede.
Find mere om samarbejdet mellem BROEN og headspace
Bliv medlem og støt BROEN: Vi arbejder hårdt på at opbygge en medlemsorganisation, som kan godkendes af SKAT. Det vil give privatpersoner og virksomheder mulighed for at opnå fradrag, når de vælger at støtte BROENs indsats økonomisk.
Vi skal inden den 1. oktober nå mindst 200 medlemmer. Det svarer til godt 2 personer i hver kommune i Danmark. Det må være muligt!? Det koster 100 kr. om året eller ca. 8 kr. om måneden at være medlem og støtte indsatsen i vores 22 lokalforeninger.
Find mere om at blive medlem af BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2016 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by MailChimp