Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - april 2017
Tak for din støtte til BROEN!
I vores nyhedsbrev finder du nyt om vores indsats med at hjælpe socialt udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem sport, spejder, dans og andet i lokale foreninger og klubber.
I 2016 hjalp BROEN mere end 3.893 børn til en meningsfuld fritid gennem vores lokalforeninger.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN i dit netværk.
De bedste hilsner og ønsker om en god påske fra
BROEN Danmark
Status i BROEN 2016: Vi har i BROEN gjort status for 2016. I alt kom 7.786 fødder og hænder i bevægelse. Det dækker over, at 3.643 børn fik støtte til forskellige faste aktiviteter, og at omkring 250 børn fik støtte til ferieaktivitet, heraf gik nogle allerede til en fast aktivitet eller begyndte på det som følge af ferieaktiviteten.
Find mere om BROENs status for 2016
Social ulighed fortsætter gennem livet: Hænger dårlig søvn sammen med negativ social arv? Tre tankevækkende nyheder har på det seneste peget på, at selv i det danske velfærdssamfund er der fortsat problemer med, at nogle børn har sværere odds for et velfungerende liv, fordi deres start på livet har været præget af manglende ressourcer i hjemmet.Vi ser nærmere på de tre dystre historier.
Find mere om dårlig søvn, få penge og negativ social arv gennem livet
Julemærkehjem logoBROEN samarbejder: Julemærkehjemmet i Skælskør og BROEN Danmark har nu også indgået et samarbejde om at styrke opfølgningen for børnene, når de vender hjem fra et ophold på julemærkehjemmet. Samarbejdet retter sig mod de kommuner, hvor der er en lokal afdeling af BROEN. I forvejen har vi et samarbejde med Julemærkehjemmet i Hobro.
Find mere om samarbejdet med Julemærkehjemmene
BROEN årskonference 2017: Lokalforeningerne af BROEN var i marts samlet til årskonference med udveksling af erfaringer og optankning af ny inspiration. Bl.a. fra Tommy Krabbe, ildsjælolog og foredragsholder. Hans råd lød: “Som menneske og som ildsjæl handler det om at finde sit ‘ikigai’ – dét, der gør ens liv værd at leve!”
Find mere om ildsjæle, Tommy Krabbe og årskonferencen i BROEN
Den gode historie: Et vellykket samarbejde mellem Helhedsplanen for Birkevænget, Hub Ud, Sportsråd Lolland og BROEN Lolland har sikret, at cirka 80 børn og unge fra det udsatte boligområde nu har mulighed for at gå til sport i fritiden. Uden dette samarbejde ville børnene ikke kunne gå til sport sammen med deres jævnaldrende kammerater.
 Find mere om samarbejdet på Lolland
Støt BROEN: Du eller din virksomhed kan også gøre en forskel for udsatte børn og unges fritidsliv ved at:
- Blive medlem af BROEN Danmark
- Give et bidrag
- Indgå et CSR-samarbejde
- Blive frivillig
Find mere om at støtte BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2017 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp