Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - november 2016
Tak for din støtte til BROEN.
I dette nyhedsbrev finder du nyt om vores indsats med at hjælpe socialt udsatte børn og unge til en aktiv fritid gennem sport, spejder, dans og andet i lokale foreninger og klubber. I 2015 hjalp BROEN mere end 3.000 børn til en meningsfuld fritid.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN.
Hvis du vil hjælpe os mere, så kan du eller din virksomhed også give et bidrag eller blive medlem:
Støt BROEN og hjælp flere udsatte børn til en aktiv fritid
BROEN-konference: Et aktivt fritidsliv er med til at give børn trivsel i hverdagen og modvirke isolation og radikalisering. Det er baggrunden for, at BROEN Tønder indbyder til en workshop torsdag den 1. december 2016 om at styrke de stærke fællesskaber i lokale foreninger. Det sker i samarbejde med CERTA og Trygfonden. Tilmelding senest 18. november.
Find mere om workshop om stærke fællesskaber
Ferieaktiviteter gennem BROEN: Mere end 200 børn og unge fik indhold i ferien med støtte fra BROEN. Det spænder fra madskoler over træningslejre til sportstævner. BROEN samarbejder med Bikubenfonden om hjælp til aktiviteter i ferien for udsatte børn.
Find mere om støtte til ferieaktiviteter
Social ulighed i idræt: Sociale forhold spiller en stor rolle for børnenes deltagelse i motion og sport. Hvis forældrene ikke dyrker motion, er det også mindre sandsynligt, at deres børn gør det. Her har uddannelse og tilknytning til arbejdsmarkedet stor betydning. Det viser rapporten “Danskernes motions- og sportsvaner 2016”.
Find mere om social ulighed i idræt
Den gode historie: Louise på 12 år får støtte af BROEN til at gå til håndbold. Det fik hende til at sende et brev: "Kære alle inden for BROEN i Vejen. 1000 millioner tak for den store hjælp, det betyder virkelig meget for mig, også for min mor."
 Find mere om Louise og hjælpen fra BROEN
BROEN events: Den 24. december er BROEN igen med til at arrangere juleløbet "2412Run" til fordel for udsatte børn og unges aktive fritid. I tidsrummet kl. 9-12 kan man møde op og løbe eller gå en rundtur i Horsens, Gram, Haderslev og Vojens. Det er gratis at deltage, og både børn og voksne kan være med. Sponsorater fra virksomheder og frivillige bidrag fra deltagerne går direkte til at hjælpe udsatte børn i lokalområdet.
Find mere om 2412Run Horsens
Find mere om 2412Run Gram/Haderslev/Vojens
Bliv frivillig i BROEN: Du kan også gøre en forskel for udsatte børns fritidsliv som frivillig i en af BROENs 23 lokalforeninger. Se vores video og find lokalforeningerne på BROENs hjemmeside.
Bliv frivillig i BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Email
Email
Copyright © 2016 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp