Copy

- hjælper udsatte børn til en aktiv fritidSe denne mail i din browser
Nyhedsbrev fra BROEN Danmark - januar 2016
Tak for din støtte til BROEN.
I vores nyhedsbrev fortæller vi nyt om vores indsats med at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid sammen med andre børn og unge.
Vi håber, at du vil hjælpe os med at sprede kendskabet til BROEN.

Velfærdens Innovationsdag 2016: Innovationsdagen den 28. januar samler både offentlige og private organisationer om nye veje til bæredygtig velfærd. BROEN Danmark skal i "Løsningsgalleriet" præsentere vores bud på at skabe effekt i fællesskab, hvor en fælles indsats i foreningslivet er med at skabe bedre trivsel hos udsatte børn og unge.
Find mere om Velfærdens Innovationsdag 2016
Samarbejde mellem kommune og frivillige foreninger: Sammen med Køge Kommune holder BROEN Danmark tirsdag den 1. marts 2016 en temakonference i Køge om samarbejde mellem kommune og civilsamfund. På programmet er bl.a. hvordan det gode samarbejde skabes, fritid og børns trivsel, og myter om social arv. Oplægsholdere er bl.a. Per Larsen, Morten Ejrnæs og Jonas Nørgaard Mortensen.
Find mere om temadagen i Køge
BROEN Hedensted: Den 5. januar blev afdeling nr 21 af BROEN oprettet, da BROEN Hedensted officielt blev stiftet. Den nye forening er nu ved at komme helt på plads og er snart klar til at hjælpe de første børn til fritidsaktiviteter i hele kommunen.
Find mere om BROEN Hedensted
Den gode historie: “Hun er blevet meget større. Ikke sådan fysisk, men hun er vokset inde i sig selv.”
Sådan beskriver en mor den udvikling, der er sket med hendes datter på 7 år efter, at hun er begyndt til gymnastik med støtte fra BROEN Svendborg.
Find flere gode historier om BROEN
BROEN samarbejder: BROEN Svendborg og Svendborg Kommune har indledt et samarbejde om at hjælpe børn og unge fra udsatte familier ud i fritidsaktiviteter. Svendborg Kommune har tilbud om fritidspas til at dække kontingent, og BROEN går ind med støtte til udstyr, hvis der er behov for det.
Samarbejdet koordineres af fritidskonsulenten i kommunen, og Ungdommens Røde Kors indgår også med tilbud om en mentor til at støtte barnet eller lektiehjælp.
Find mere om samarbejdet i Svendborg
BROEN events: Den nystartede BROEN Hedensted får hjælp til at komme godt i gang med en støttekoncert arrangeret af Y's Men's Club. Og i Struer har BROEN Struer fået Daniel Rye til at komme og fortælle om sit fangenskab hos IS. Overskuddet fra begge arrangementer går til BROENs lokale indsats.
26. februar: Koncert med Neanders til fordel for BROEN Hedensted - find mere om støttekoncerten
7. marts: Foredrag med Daniel Rye til fordel for BROEN Struer - find snart mere om foredraget hos BROEN Struer
Støt BROEN: Som medlem af BROEN er du med til at støtte lokalafdelingerne med at hjælpe flere udsatte børn og unge til en aktiv fritid. Man kan også vælge at støtte med en donation eller et sponsorat.
Find mere om, hvordan du kan støtte BROEN
Website
Website
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
Email
Email
Copyright © 2016 BROEN Danmark, All rights reserved.


Vores adresse:

BROEN Danmark
Falstersgade 26B, 1. sal
8700 Horsens
Danmark

Har du ændringer til at modtage nyhedsbreve fra BROEN Danmark?
Opdater din profil eller Afmeld fra denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp