Copy
View this email in your browser

Restsalg på S'vinbar

Kig forbi fra d. 25 til 29 oktober og gør et kup, når vi sælger ud af resterne fra det gamle vinkort


I anledning af vores nye vinkort og en større oprydning i kælderen, må vi desværre sige farvel til nogle af de gamle kendinge. I har derfor nu mulighed for at komme til "restegilde" fra d. 25 til 29 oktober, hvor vi sælger ud til en ekstra skarp pris.

Har du endnu ikke sikret dig årets julevin eller boblerne til nytårsaften, er det nu du skal slå til! Vi har nemlig et super godt tilbud på sidste års julevin og dejlig rosé Champagne fra Vilmart. Der vil også være en masse andet godt fra kælderen, f.eks. dejlig Bourgogne og fantastisk hvidvin fra sydfrankrig. Der er naturligvis også noget til naturvins tosserne og dem der bare godt kan lide god vin ;)

Det er kun så længe lager haves, så kom ud af vagten og ned i Klostergade, hvis du skal være sikker på at få en god flaske med hjem.

 

Julehygge på S'vinbar

Fra d. 1 november har vi igen Sabinas hjemmelavede gløgg på kortet


Som traditionen efterhånden byder, har vi naturligvis igen Sabinas hjemmelavede gløgg på kortet i hele november og december. Har du ikke smagt den endnu, må vi på det kraftigste anbefale at komme afsted - den er helt fantastisk! Behøver vi nævne at vi glæder os helt vildt til jul? ;)
 

Italiensk vinsmagning

Italiensk vinsmagning med Michael Larsen fra Gastro og Vino


Vi har overtalt Michael Larsen fra Gastro og Vino til at tage fri fra "baggården" lørdag d. 12 november, for at holde en italiensk vinsmagning med tilhørende mad her på S'vinbar. Flere detaljer følger i begyndelsen af november, hvor billetterne også kommer til salg - så hold øje med Facebook og vores hjemmeside.
 

Vin til maden...

Husk at vi altid gerne hjælper med at sætte den perfekte vin til maden


Kig forbi med jeres menu og lad os hjælpe jer med at sammensætte den perfekte vinmenu. Vi har altid et stort udvalg af vin på glas, så det er muligt at smage på de mange muligheder før man bestemmer sig.

Vi hjælper også meget gerne med årets julevin, firma julegaven, større partier vin til f.eks. julefrokosten eller blot en god flaske til en festlig lejlighed.

Så kig forbi, vi glæder os til at se jer! :)

De bedste vin hilsner,
Sabina og Morten
Facebook
S'vinbar
Google Plus
S'vinbar
Klostergade 62
Aarhus 8000
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp