Copy
Geachte huurder,
 
Bent u nieuwsgierig naar wat Uw Huurdersraad het afgelopen jaar voor u heeft gedaan? Maar ook naar wat er de komende tijd op de planning staat? Kom dan naar ons jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. In de tabel hieronder vindt u de locaties waar deze plaats vinden. Om 19:30 uur bent u van harte welkom en om 20:00 uur beginnen we met de bijeenkomst.
Datum Locatie
dinsdag 14 februari CC Jan van Besouw te Goirle
donderdag 16 februari CCGR De Schakel te Gilze
dinsdag  21 februari CCGR De Boodschap te Rijen
 
Omdat wij als Uw Huurdersraad via e-mail en per brief niet alle huurders kunnen bereiken vragen wij u vriendelijk dit door te spelen aan andere huurders. Voor de agenda kan men zich aanmelden via secretaris@uwhuurdersraad.nl. De agenda en uitnodiging worden gemaild. Geen mail dan bellen. Dan zullen wij de agenda en uitnodiging toesturen.
0161-223529.
 
Koffie en thee staat klaar!
Wij verwelkomen u met een kop koffie/thee. Na afloop praten wij graag nog even met u na onder het genot van een drankje. De agenda leest u op de vervolgpagina.
 
Waar praten we over?
Op deze avond is ook een medewerker van Leystromen aanwezig en u krijgt uitleg over energie alsook over het gebruik van de Bewaar- en Bespaarbox.
Bent u nieuwsgierig naar een van deze onderwerpen? Kom dan zeker naar de bewonersbijeenkomst! Heeft u zelf vragen over wonen en huren? Mail ze dan alvast naar secretaris@uwhuurdersraad.nl.
 
Wordt u onze nieuwe collega?
Huurders krijgen steeds meer inspraak. En dat is goed! Uw Huurdersraad is een belangrijke gesprekspartner van Leystromen. Wij adviseren over het beleid van de woningcorporatie. En op sommige punten hebben we instemmingsrecht.


Wij zoeken u?
In veel organisaties waar vrijwilligers werken is een chronisch tekort aan mensen die graag mee willen werken en denken. Dat is voor Uw Huurdersraad niet anders en we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden. We hebben een profiel gemaakt maar we vragen ook om specifieke kennis zoals ICT / automatisering of bouwtechnische zaken of personen die graag een advies willen schrijven en zich verdiepen in één of meerdere thema's of projecten zoals u wilt. Dit kan op tijdelijke basis want ook wij weten dat er veel gevraagd wordt en dat tijd en zin niet altijd samen gaan.
Wilt u meer weten of bent u geïnteresseerd om iets meer te weten te komen?
Neem dan contact met ons door middel van de volgende link: secretaris@uwhuurdersraad.nl. We maken graag kennis met u om een en ander toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Het is niet alleen noodzakelijk maar ook plezierig om gezamenlijk voor de resultaten te gaan.
 
Met vriendelijke groet,
Henk de Groot, voorzitter.
 
 
Zaal open om 19.30 uur.
Na het tekenen van de presentielijst kunt u een kopje koffie of thee nemen.
 
AGENDA:
 
20.00 uur Opening door de voorzitter Henk de Groot.
 
1. Voorstellingsrondje
2. Energie:
      A. Uitleg door Leystromen Bewaar- en Bespaar box
      B. N.O.M., verduurzamingsproject
      C. Zonnepanelen
      D. Energie coaching
3. PAUZE
4. Verslag Algemene Vergadering van februari 2016
5. Mededelingen:
        A. Wat heeft Uw Huurdersraad aan resultaten behaald in 2016?
        B. Activiteiten in 2017
        C. Nieuwe bestuurders en huurders die tijdelijk mee willen helpen
6. Rondvraag
7. Sluiting

 
 
 
 
Copyright © 2017 UwHuurdersraad,


Wilt u  uw nieuwsbrief instellingen veranderen?
U kunt uw gegevens wijzigen of u kunt uzelf uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp