Copy
Nieuwsbrief 3 Stichting The Dreamery Foundation
View this email in your browser
VOORZITTER THE DREAMERY FOUNDATION WINT LOEY AWARD 2015!
De voorzitter van Stichting The Dreamery Foundation, Steven Schuurman, heeft dit jaar de LOEY award in ontvangst mogen nemen. De LOEY Award is de jaarlijkse prijs voor de beste online ondernemer van Nederland. De award wordt uitgereikt aan een online ondernemer die zich onderscheidt door groei, innovatie en inspiratie. De LOEYs zijn een gezamenlijk initiatief van Van den Ende & Deitmers en Peak Capital.
Lees meer

Hoera!
Stichting The Dreamery Foundation bestaat 1 jaar!

Dank jullie wel voor jullie enthousiasme, tijd en steun!

Een verschil maken in het leven van een jong kind. Dat is onze droom. The Dreamery Foundation heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen in het Nederlandse basisonderwijs, de levenskwaliteit te verbeteren en het toekomstperspectief van kinderen positief te verbeteren. Door veel te doen, te praten en om ons heen te kijken hebben wij veel geleerd en kijken wij met veel enthousiasme en plezier naar de toekomst.

Met veel plezier zijn wij in samenwerking een aantal projecten gestart en hebben wij projecten uitgevoerd. Trots zijn wij op onze samenwerkingspartners en op de resultaten die wij hebben behaald en de successen die in het vooruitzicht liggen.

 Projecten 2014/2015
Project IMC Basis Delft i.s.m. IMC Weekendschool
In oktober start project IMC Basis op de Delftse basisschool 'De Horizon'. Door lokaal draagvlak te creëren, de enthousiaste professionals die leerlingen inspireren vanuit hun ervaring en expertise, bedrijven die hun deuren openen en de leerlingen die aan de slag gaan met 'het echte werk' zal dit project bijdragen aan het vergroten van het toekomstperspectief, zelfvertrouwen en de verbondenheid. Klik hier voor meer informatie.
'Het leukste vond ik dat de advocaat in zijn toga op bezoek kwam. We gingen een rechtszaak naspelen. Er zijn best veel regels die je dan uit je hoofd moet kennen.'
Project 'Lesprogramma Kinderen samen sterk' i.s.m. Kinderen van de Voedselbank
Stichting The Dreamery Foundation heeft voor Stichting Kinderen van de Voedselbank een lesprogramma ontwikkelt met een filosofische grondslag, welke voorziet in de behoefte om kinderen uit te dagen en betrokken te laten zijn bij het structureel bijdragen aan kinderen die opgroeien in armoede. Klik hier voor meer informatie.
'De kinderen vonden de lessen ontzettend leuk, werden gestimuleerd actief te zijn en wilden eigenlijk niet wachten tot de volgende les!'
Project Kinderarmoede i.s.m. Kinderen van de Voedselbank
The Dreamery Foundation ondersteund Stichting Kinderen van de voedselbank om zich in te zetten tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede  door zoveel mogelijk hulpbehoevende gezinnen discreet te ondersteunen met een cadeaupakket en een verjaardagsbox. Klik hier voor meer informatie.
‘Ze is gelijk naar haar vriendinnen gegaan om de mooie nieuwe kleding te laten zien en van de jas is ze helemaal weg.’
Project Kinderkerstpakket 2014 Delft i.s.m. Kinderen van de Voedselbank
Ruim 30 Delftse kinderen hebben in december 2014 een kinderkerstpakket ontvangen van The Dreamery. Een pakket samengesteld door Kinderen van de Voedselbank met daarin nieuwe kinderkleding, cadeautjes en lekkernijen om de feestdagen te vieren met een glimlach.
‘Ik zie dat ze er verdriet van heeft en dan komt er ineens zo mooi pakket, met mooie en nieuwe kleding en cadeautjes voor mijn dochter. Het was lang geleden dat ik zo'n grote glimlach heb gezien bij haar.’
Project IMC Basis Delft
Jij bent een inspiratiebron en kunt leerlingen inspireren!

Doe mee en geef een gastles over jouw vakgebied, expertise en/of professie. Denk hierbij aan ongeveer 3 uur tijdsinvestering. Kleine moeite, groot plezier!
Trude Gerritsma van de Delftse boekhandel 'De omslag' inspireert kinderen graag door hen kennis te laten maken met literatuur en poëzie.
 
"Wij dragen poëzie en kinderen een warm hart toe. Het is ontzettend mooi om hier een verbinding tussen te leggen en de leerlingen de kracht en schoonheid van woorden te laten ervaren!"
Project IMC Basis Delft
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Stichting The Dreamery Foundation, All rights reserved.

Our website is:
www.dreamery.org
Our mailing address is:
info@dreamery.org

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp