Copy
Nieuwsbrief Mei 2016 - Stichting The Dreamery Foundation

   
View this email in your browser
College Laurens de Groot - Shadowview 4 kids!

Vrijdag 29 april 2016 - TU Sciencecentre Delft

Maar liefst 151 leerlingen en ruim 20 begeleiders hadden de eer om bij het allereerste college aanwezig te zijn van Laurens de Groot voor Shadowview 4 kids.
Laurens vertelde vol passie en enthousiasme over zijn inspiratiebronnen, over de strijd tegen de illegale stroperijen en de technische middelen die hij daarbij inzet.
De leerlingen hebben het college gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van een 8,8 en de leerkrachten met een 7,1. Daar zijn wij trots op!

Bekijk hier de film van de KICK-OFF van Shadowview 4 kids door op de afbeelding te klikken!
Lesprogramma Shadowview 4 kids


Tijdens het college van Laurens is het lesprogramma Shadowview 4 kids gelanceerd. Het lesprogramma draagt bij aan het bewustzijn van de leerlingen op verschillende vakgebieden en leert de kinderen dat programmeren niet een doel op zich is, maar een middel om iets te bereiken.
Je kunt het lesprogramma voor de bovenbouw kosteloos downloaden op de website.
Downloaden lesprogramma
Wist je dat?
Beide modules van Shadowview 4 kids zijn geplaatst op hét onderwijsplatform ten aanzien van leren programmeren in het onderwijs! Nieuwsgierig? Kijk dan eens op het de website van CodeUur.
Bekijk de foto's van de KICK-OFF van Shadowview 4 kids
Foto's: Petra Immerzeel en Els 't Hooft
Wist je dat?
Een professionele voice-over de animatiefilmpjes van Shadowview 4 kids kosteloos heeft ingesproken?


www.lottehorlings.nl
Lotte Horlings is al ruim 13 jaar werkzaam als stemactrice voor verschillende radio- & tv commercials, luisterboeken, e-learning modules, website infofilmpjes, games en tekenfilms. Misschien ken je haar stem wel van de reclames voor Purol, Philips Hue en Bisolvon. Daarnaast regisseert zij al ruim 9 jaar de nasynchronisatie van tekenfilms en live-action series voor onder andere Disney Channel NL. Lotte heeft kosteloos de voice-over van de animatiefilmpjes voor 'Shadowview 4 kids' ingesproken.
Bekijk de animatiefilmpjes
Nieuwe collega team The Dreamery Foundation
Vorige maand maakten wij bekend dat een nieuw bestuurslid het bestuur is komen versterken. In deze nieuwsbrief kunnen wij met grote blijdschap schrijven dat Marileen Smit als nieuwe collega het team is komen versterken.

Als afgestudeerd psycholoog heeft Marileen verschillende functies bekleed in zowel het management van het onderwijs als in de jeugdzorg. Marileen zal vanuit haar expertise, op vrijwillige basis, bijdragen aan het ontwikkelen van een strategisch meerjarenplan waarin de projecten centraal staan. 

"Graag zet ik mijn onderwijs- en jeugdzorgervaring in om bij te dragen aan de missie van Stichting The Dreamery Foundation, namelijk het inspireren van kinderen en uiteindelijk een verandering in het onderwijs teweeg brengen."
 
      

Copyright © 2016 Stichting The Dreamery Foundation, All rights reserved.


Our mailing address is:
Stichting The Dreamery Foundation
DREAM. BELIEVE. ACT.
Dank je wel voor je inschrijving, !
Netherlands

Add us to your address book


Our website is:
www.dreamery.org

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting The Dreamery Foundation · DREAM. BELIEVE. ACT. · Dank je wel voor je inschrijving, ! · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp