Copy
Stichting The Dreamery Foundation - www.dreamery.org -  juli 2015
View this email in your browser

DREAM. BELIEVE. ACT.
 

Project IMC Basis Delft vergroot het zelfvertrouwen van de leerlingen en stimuleert hen de wereld met een open, actieve en nieuwsgierige houding tegemoet te treden. Dit draagt onder andere bij aan het vergroten van een positief toekomstperspectief. Lees meer over de doelen van het project.

Kansrijk leren, kansrijk leven

Project IMC Basis Delft wordt met een warm welkom gestart op basisschool De Horizon


Directrice Nora Bolderheij: "Leerlingen kunnen op een concrete manier kennis maken met veel verschillende vakgebieden binnen de Delftse maatschappij. Wij hopen dat nog meer enthousiaste professionals en bedrijven zich aansluiten."
"Project IMC Basis Delft is een uiterst mooie aanvulling op ons huidige lesaanbod in groep 7 en 8 en dus zeggen wij volmondig ja om dit concrete project te starten op onze school. Veel leerlingen voelen zich niet of nauwelijks verbonden met zichzelf of in de laatste plaats met de maatschappij. Het mag voor zich spreken dat wij enorm blij zijn dat Stichting The Dreamery Foundation zich zo inzet om lokaal draagvlak binnen Delft te creëren."

Het team van basisschool De Horizon ziet het als hun taak om naast kwalitatief goed onderwijs ook een maatschappelijke rol te spelen. Gezien de samenstelling van de wijk staat de school voor een geïntegreerde aanpak, gericht op het vergroten van kansen voor alle kinderen. Zo vloeien spelen, leren en ervaren in elkaar over en zijn op elkaar afgestemd. Er wordt duidelijkheid, structuur, orde en veiligheid geboden. Omgaan met verschillen in cultuur staan hoog in het vaandel, liggen de accenten op taal en sociaal emotionele ontwikkeling en betrekken zij vanaf het eerste begin graag de ouders bij het leerproces.


Meer informatie deelname
Stichting The Dreamery Foundation staat in de Delftse post! In dit artikel zijn de beweegredenen van de oprichter, Steven Schuurman, te lezen. 
 
“Hoewel ik mijn leven zelf nooit iets actiefs heb gedaan in liefdadigheid, heb ik altijd geweten dat ik op een bepaald moment wat zou gaan doen. Komt tijd komt raad, dus ik wachtte rustig af...."
Artikel lezen
Wist je dat?

Een euro een euro blijft!


Elke gedoneerde euro komt voor 100% ten goede aan de projecten van Stichting The Dreamery Foundation.
Hoe kan dat?

Ontdek de kracht van het project! Bekijk de film waarin de werkwijze en het enthousiasme van de kinderen  je doet verwonderen.

Een van de samenwerkingspartners van Stichting The Dreamery Foundation is IMC Weekendschool. IMC Weekendschool begeleidt al ruim 17 jaar leerlingen naar een betere toekomst. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op hun website.
Wij zijn op zoek naar jou! Doe ook mee en draag bij aan de Delftse maatschappij!
Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij ook een concrete bijdrage leveren aan de Delftse maatschappij? Een verschil maken in het leven van een kind met een minder positief toekomstperspectief? Vanuit enthousiasme vertellen over jouw vakmanschap? De deuren van je bedrijf of organisatie openen om leerlingen kennis te laten maken met jouw werkomgeving?
Neem contact met ons op! Wij zijn te allen tijde bereid een toelichting te komen geven op het project en te onderzoeken welke bijdrage jij zou kunnen leveren!
Wist je dat?

The Dreamery Foundation op zoek is naar ambassadeurs die hun netwerk in willen zetten om het lokale draagvlak voor project IMC Basis Delft te vergroten?
Word ambassadeur
Samen sterk en in verbinding voor een nog mooier Delft met onze nieuwe, enthousiaste en Delftse ambassadeur Gaston Badoux van Kistje vol Smaak! Gaston deelt onder andere zijn enthousiasme, expertise en tijd en dit is een mooie donatie aan ons project IMC Basis Delft. "Trots dat ik ambassadeur mag zijn van The Dreamery. Een mooi project dat kinderen een kans wil geven die zo'n kans niet altijd krijgen." 
Samen sterk voor Delftse basisschoolleerlingen! De enthousiaste Delftse ondernemer Raymond van Uffelen van Ray Brandstore wil ook graag zijn kennis, tijd en enthousiasme delen ten behoeve van ons project IMC Basis Delft. 'Ik wil graag concreet iets bijdragen aan de Delftse maatschappij en ik word met veel plezier ambassadeur om lokaal draagvlak te creëren.'
Met veel enthousiasme ben ik actief op zoek naar lokaal draagvlak binnen de Delftse maatschappij op continuïteit en structuur te creëren van Project IMC Basis Delft. Maatschappelijke integratie maakt dit project tot een succes! Het is fantastisch om te zien en mij te verwonderen hoe blij en zelfverzekerd leerlingen en professionals van dit project worden. Doe ook mee en ervaar het zelf!
Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
Copyright © *Stichting The Dreamery Foundation, All rights reserved.

Our website address is:
www.dreamery.org
Our mailing address is:
info@dreamery.org

unsubscribe from this list    update subscription preferences