Copy
Nieuwsbrief 2 Augustus 2015 Stichting The Dreamery Foundation
Deze maand in de nieuwsbrief:

Delftse post opent de start van IMC Basis Delft!
Lokaal draagvlak in Delft groeit! Lees meer over wie er deelnemen.
Imps&Elfs schenkt nieuwe kinderkleding.
Social media ACTIE voor Kinderen van de voedselbank. 
Donaties 100% voor projecten!
Inspireer je team. Vergroot je wereld en de wereld van een kind.
IMC Basis Delft
Mijn team en ik doen mee!
Delftse post trapt IMC Basis Delft af met journalistiek!
De start van IMC Basis Delft zal worden afgetrapt met het thema journalistiek. De Delftse Post zal een grote rol spelen in de context creëren waarin de leerlingen nieuwsgierig mogen zijn en de leerlingen stimuleren vragen te stellen vanuit verschillende perspectieven.  Als klap op de vuurpijl worden de artikelen van de kinderen daadwerkelijk gepubliceerd in de Delftse Post!
Deel je talent. Vergroot je wereld en de wereld van een kind.
IMC Basis Delft
Ik ben Delftse ondernemer en doe mee!
Lokaal Draagvlak in Delft groeit!
Doe ook mee aan project IMC Basis Delft en draag concreet bij aan een positief toekomstperspectief.
Alewijnse Delft opent graag haar deuren om leerlingen kennis te laten maken met het ontwerpen van elektrotechnische systemen in de maritieme sector, industrieën in de retail. Han van den Bosch: "Wij dragen graag concreet bij aan de ontdekkingstocht van leerlingen door hen te laten ervaren wat een technisch beroep in houdt. Door het openen van onze deuren dragen we bij aan het ervaren van 'het echte werk' en de leerlingen ontdekken dat techniek heel veelzijdig en leuk is."
Shahaila Winklaar, beeldend kunstenaar uit Delft, draagt met veel plezier bij aan Project IMC Basis Delft. Shahaila zal haar creativiteit, ervaring en enthousiasme inzetten om leerlingen op basisschool De Horizon te inspireren. "Samen kunst kijken, kunst maken en kunst ontdekken is pure lol! Bovendien brengt het ons dichterbij onze eigen creativiteit en onze verbinding met elkaar."
Cisca Colijn, van de ambachtelijke koffiebranderij Miss Morrisson, draagt met veel enthousiasme bij aan Project IMC Basis Delft door het delen van haar passie voor koffie en het onderwijs. "Ik ben blij dat ik op een concrete manier bij kan dragen aan het toekomstperspectief van leerlingen in Delft en kijk er naar uit hen te inspireren door mijn ervaring in het onderwijs, mijn liefde voor koffie en het ondernemerschap te verbinden en te delen!"
Het Delftse architectenbureau Fokkema & Partners geeft leerlingen graag een kijkje in de wereld van de architectuur. Marieke van Schaaijk: “Wij kunnen Delftse leerlingen stimuleren met een andere blik naar gebouwen en interieurs te kijken. Ze kunnen dan ervaren op welke manieren ze aan het maken van een fijne omgeving bij kunnen dragen. We maken de kunst en wetenschap zo minder abstract.”
Deel je enthousiasme! Inspireer een kind en vergroot de wereld.
Ik doe ook mee met Project IMC Basis Delft
Nieuwe ervaring - Nieuwe kleding - Bijdrage aan eigenwaarde
Imps& Elfs is maatschappelijk betrokken bij de sociaal- emotionele ontwikkeling van kinderen die opgroeien in armoede. Imps&Elfs is een Nederlands kwaliteitsmerk en verkoopt baby- en kinderkleding. In de diverse collecties staat het karakter, lichaam en de fantasie van het kind centraal. Dat maakt de designs comfortabel, stoer, grappig en eigenzinnig tegelijk. De kwaliteit is hoogwaardig, af te lezen aan een bijzonder oog voor detail, materiaalgebruik en de pasvorm. Imps&Elfs schenkt tweemaal per jaar een grote hoeveelheid nieuwe kleding aan The Dreamery Foundation. Wij zorgen in samenwerking met Stichting Kinderen van de voedselbank dat kinderen die opgroeien in armoede blij worden gemaakt met een nieuwe ervaring: het krijgen en mogen dragen van nieuwe kleding. Dit draagt substantieel bij aan de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van kinderen die opgroeien in armoede en soms hun hele leven of een groot gedeelte daarvan tweedehands kleding en/of afdankertjes dragen.
Lees meer over dit project
Help ons stichting Kinderen van de Voedselbank helpen!
 
Stichting Kinderen van de voedselbank helpt jaarlijks zo'n 2000 gezinnen met een discreet steuntje in de rug door het verstrekken van cadeaupakketten en verjaardagsboxen waardoor er een grote bijdrage geleverd wordt aan de eigenwaarde van kinderen die opgroeien in armoede. Tevens wordt er bijgedragen aan het doorbreken van een sociaal isolement, omdat de kinderen na het vieren van hun kinderfeestje ook weer worden uitgenodigd op andere feestjes.

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
 

Donaties 100% voor projecten

Een euro blijft een euro!

Elke gedoneerde euro komt voor 100% ten goede aan de projecten van The Dreamery Foundation. 

The Dreamery Foundation is een particulier initiatief en de stichting is gestart met een substantieel basisbedrag waarvan het arbeidsloon van de programma coördinator in ieder geval de eerste vijf jaar kan worden bekostigd. Daarnaast worden eventuele resterende operationele kosten ook vanuit de basis betaald. Van de donaties die The Dreamery Foundation krijgt worden GEEN operationele en/of andere kosten betaald. 
Het aantal en de omvang van de projecten die Stichting The Dreamery Foundation ondersteunt hangt primair af van de beschikbaarheid van voldoende financiële middelen en de hoeveelheid kennis, uren en goederen die de stichting vanuit samenwerkingsverbanden beschikbaar heeft.  Om succesvol projecten te kunnen steunen en zelf projecten te kunnen initiëren, werft de stichting fondsen bij derden, ter ondersteuning van specifieke projecten.

Doneer aan een project!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Stichting The Dreamery Foundation, All rights reserved.