Copy
Stichting The Dreamery Foundation - Nieuwsbrief februari 2016
View this email in your browser
                                                                                 

Word onze held en deel jouw netwerk via Facebook!

Jij kunt jouw netwerk eenvoudig met ons delen. Jij kunt  jouw Facebookpagina doneren door onze held te worden en daarmee geef je ons de kans in jouw netwerk een oproep te doen. Hierbij geef je zelf aan hoe vaak er iets op jouw FB tijdlijn wordt geplaatst. Benieuwd? Nieuwsgierig? Neem dan gauw eens een kijkje en wordt campaigner op onze projectpagina op Heroes&Friends!

Blijf op de hoogte van Project IMC Basis Delft door onze projectpagina te volgen op heroes&friends. Zo lees je hier elke week een blog met ervaringen - geschreven door de leerlingen en kun je foto's bekijken van de activiteiten! 

Een kleine moeite, een grote impact! 
Ik word een held!
Wij zijn op zoek naar begeleiders!
Kom een keer ervaren, inspireren en delen!
Iedere donderdagmiddag van 12:00 -15:00 uur vindt project IMC Basis Delft plaats op basisschool De Horizon. Om de kinderen optimaal te kunnen begeleiden en uit te dagen zijn wij voor iedere donderdagmiddag op zoek naar vrijwillige begeleiders om een groepje kinderen tijdens activiteiten te begeleiden en/of mee te reizen tijdens een excursie.

Kom een keer ervaren, inspireren en delen! Wie weet heb jij affiniteit met een van onderstaande thema's en vind jij het leuk met kinderen te werken (onderwijservaring is geen voorwaarde)?!     GEEF JE OP!

11 en 18 februari (detail)Handel (Bezoek aan Bunnik Plants en bezoek aan winkeliers in Delft)
10, 17, 24 en 31 maart Geneeskunde
7 en 14 april Ruimtevaart
21 en 28 april Shadowview for kids (met Laurens de Groot)
19 en 26 mei Horeca (bezoek aan Hotel Westcord en koken bij Yuri Verbeek - De Kokkerie)
9, 16 en 23 juni Wijkverbetering en architectuur


Opgeven, vragen en/of meer informatie? Neem eens een kijkje op: Projectpagina IMC Basis Delft of
neem contact op met Els 't Hooft via telefoonnummer: 06-50247919 of met Jenya Krul via telefoonnummer: 06-50671920 of via jenya@dreamery.org
Begeleiders gezocht!
Ervaring (vrijwillige) begeleider
"Ik vond het erg leuk om te begeleiden bij IMC Basis Delft en vooral ook leerzaam. Ook dat de kids eigenlijk heel anders zijn en in de eerste plaats geen interesse lijken te hebben, maar later toch ijverig bezig zijn en dat achter het stoer doen ook een grote onzekerheid zit. Vooral 1 meisje had dat ineens en toen ik even alleen met haar zat was haar houding ineens ook totaal anders en zie je dan ook de onzekerheid die ze al zo jong verbloemen door onverschillig te zijn. Dit project is echt super!"
Irene Jansema - Vrijwillig begeleider
Begeleiders gezocht!
Ik word een held!
Project IMC Basis Delft is in het nieuwe jaar goed van start gegaan met het thema podiumkunsten! Zo hebben de leerlingen een bezoek gekregen van een theater- en danschoreograaf en zijn zij zelf op bezoek geweest bij het Rietveld Theater, het Sciencecentre en bij Theater de Veste
De leerlingen hebben kennis gemaakt met acteurs, choreografen, een cabaretier (Pieter Jouke), decorbouwers en TU-studenten. Benieuwd naar de ervaringen van de leerlingen? Neem dan gauw eens een kijkje op de projectpagina
Ervaringen leerlingen
Korte impressie ontmoeting acteur Holland Opera - "De vier musketiers"
Bezoek aan Theater De Veste - Holland Opera: "De vier Musketiers"
Zondag 31 januari 2016
Begeleiders gezocht!
Ik wil een middag begeleiden
Nieuwe projecten Stichting The Dreamery Foundation
Het team van The Dreamery Foundation is achter de schermen actief bezig met het ontwikkelen en starten van nieuwe en spannende projecten. Zo krijgt het project in samenwerking met Laurens de Groot steeds meer vorm en werken wij op dit moment toe naar een spetterende kick-off met verschillende basisscholen! Binnenkort meer informatie!
Copyright © 2016 Stichting The Dreamery Foundation, All rights reserved.

      

Our website address is:           
www.dreamery.org
Our mailing address is:
info@dreamery.org

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp